Dispută pentru primul loc în Superligă. Rapidul n-a rezistat mai mult de o zi pe prima poziție

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma meciului Farul - pe FCSB, încheiat cu scorul de 3-1, formația constănțeană a urcat din nou pe primul loc, diferența față de Rapid (a doua clasată) fiind doar de golaveraj, nu și de puncte – un punct - și revine pe primul loc în clasament. Dincolo, trupa lui Dică e în continuare la retrogradare și continuă parcursul catastrofal din campionat.

Farul s-a impus în mod categoric în fața FCSB. Foto: Arhiva Adevărul
Farul s-a impus în mod categoric în fața FCSB. Foto: Arhiva Adevărul

Meciul a început în forță, cu câte o ocazie de ambele părți în interval de un minut. Louis Munteanu a ratat prima ocazie în minutul 8. A urmat apoi șansa uriașă a lui Doukoure, singur cu portarul.

Peste doar un minut, FCSB a ratat și ea o ocazie la fel de mare, prin Cordea, singur cu portarul. Același Munteanu a scos apoi un penalty, la un duel cu Dawa, iar Alibec a deschis scorul de la punctul de 11 m.

Băluță și-a încercat și el norocul, dar a șutat din scurt, iar portarul a reținut. Apoi, la cealaltă poartă, Aioani a ieșit la timp la o centrare a lui Radunovic.

Pe finalul primei reprize, Compagno, care a fost titular la debutul la FCSB, a avut prima ocazie, dar portarul a apărat perfect. În prelungirile primei reprize, tot Munteanu a strălucit. Puștiul revenit de la Fiorentina i-a centrat perfect lui Doukoure, care a marcat, după ce Tamm a sărit pe sub minge.

La pauză Farul FCSB era 2-0, în favoarea echipei de la malul mării.

Repriza secundă s-a derulat mult mai liniștit, deși a fost punctată de alte două goluri. Prima ocazie mai mare a venit abia în minutul 63 și i-a aparținut lui Alibec, dar Târnovanu a parat spectaculos.

FCSB a marcat în minutul 70, prin Compagno, iar suporterii roș-albaștri începeau să spere. Apte minute mai târziu speranțele s-au năruit cazul, pentru că, peste 7 minute, apărarea FCSB-ului a fost din nou vraiște, iar Grameni s-a trezit singur în tot careul și a marcat lejer pentru 3-1.

Ultima ocazie a meciului i-a aparținut lui Coman, în prelungiri, dar acesta nu a fructificat-o, iar Farul - FCSB s-a terminat 3-1 și constănțenii sunt lideri.

Farul - FCSB. Echipele de start:

Farul: Aioani - Sîrbu, Larie, M. Popescu, Kiki - K. Doukoure, Nedelcu, T. Băluță - Casap, Alibec, L. Munteanu

Rezerve: Buzbuchi - Corinus, Artean, Borza, Grameni, Pitu, Torje, Morar, R. Moldoveanu

Antrenor: Gheorghe Hagi

FCSB: Târnovanu - R. Boboc, Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru, Dulca - Cordea, Oct. Popescu, Fl. Coman - Compagno

Rezerve: A. Vlad - V. Crețu, Haruț, I. Stoica, Miculescu, Oaidă, Pantea, Bouhenna, Radaslavescu

Antrenor: Nicolae Dică

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite