Galeria Farul Constanţa pentru Bogdan Sâmpetru: „Te vom iubi mereu!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bogdan Sâmpetru (22 de ani), tânărul care a fost găsit mort marţi seara, după ce s-a aruncat de pe podul de la Agigea, a fost înmormântat ieri la Cimitirul Central din Constanţa în cântecele galeriei echipei de fotbal Farul.

Aproximativ 150 de suporteri, cu fulare alb-albastre la gât, s-au adunat în faţa casei mortuare unde a fost depus trupul lui Bogdan Sâmpetru pentru a-l conduce pe ultimul drum. În momentul în care trupul neînsufleţit al lui Bogdan a fost scos din casa mortuară, galeria a început să scandeze: „Te vom iubi mereu!“.

Citiţi şi:

Conducerea Universităţii Maritime Constanţa: „Bogdan nu avea probleme“

Moartea misterioasă a unui student din Constanţa: Prietenii nu cred în varianta sinuciderii

Ei au pornit într-o procesiune pe strada Theodor Burada şi apoi spre Stadionul Farul. Au făcut un tur de stadion purtând sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Bogdan pe braţe şi  scandându-i numele, imnul echipei pe care acesta o iubea şi lozinca „Cu Farul şi după moarte!“. Familia tânărului nu a mai avut putere să însoţească alaiul şi a aşteptat la poarta stadionului, plângând.

În aşteptarea rezultatelor necropsiei, anchetatorii îi audiază pe apropiaţi tânărului în speranţa că vor reuşi să afle ce a făcut din momentul dispariţiei de la domiciliu şi până în clipa în care a fost găsit fără suflare sub pod. „Noi credem că a fost sinucidere cu premeditare. Îşi luase la el numai cheile, îşi lăsase acasă telefonul şi actele de identitate“, spune comisarul sef George Stoican, adjunctul Poliţiei Transporturi.

Citiţi mai multe în de astăzi!

stampila constanta
Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite