Dispus să revină în ligile inferioare. Rapid primeşte ajutorul unui fost jucător blamat de suporterii giuleşteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rapid păstrează şansele să rămână în Liga I FOTO Răzvan Păsărică
Rapid păstrează şansele să rămână în Liga I FOTO Răzvan Păsărică

Cu toate că şi-a încheiat înţelegerea cu Rapid pe fundalul vocilor de suporteri care-l contestau, goalkeeperul Dani Coman se arată dispus să revină în Giuleşti, singura condiţie fiind ca echipa să evolueze în ligile inferioare, astfel încât să se justifice ajutorul său.

„Aş vrea să văd câţi ar mai veni dacă echipa ar retrograda în liga a doua, câţi din marii rapidişti pe care oamenii îi aclamau, în timp ce pe mine mă înjurau? Nu m-aş întoarce la Rapid în prima ligă, aş vrea să ajut Rapidul în momentul când îi e foarte greu. Dacă sunt în prima ligă înseamnă că sunt bine, iar eu m-aş întoarce numai în condiţiile în care ar juca într-o ligă inferioară“, a declarat Dani Coman potrivit DolceSport.

Rapid va disputa un meci decisiv împotriva Concordiei Chiajna, partidă programată pe 13 iulie, iar câştigătoarea confruntării dintre cele două echipe va avea dreptul de a evolua în primul eşalon românesc în sezonul 2013/2014.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Luni se decide programul din Liga I pentru sezonul 2013/2014

Regulamentele, călcate în picioare: ambele echipe din Craiova vor putea evolua în Liga a II-a

Gazonul Arenei Naţionale va fi schimbat din nou, pentru a şasea oară în ultimii doi ani. Supercupa şi meciul Astrei din liga Europa se joacă „pe pământ“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite