Regulamentele, călcate în picioare: ambele echipe din Craiova vor putea evolua în Liga a II-a

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat că atât CS Universitatea Craiova cât şi FC Universitatea Craiova vor putea evolua în Liga a II-a dacă îndeplinesc condiţiile cerute pentru această divizie.

"Echipa condusă de Mititelu trebuie să îndeplinească condiţiile de înscriere. Toate dosarele de la Liga a II-a vor fi analizate de o comisie. Dacă ambele echipe îndeplinesc criteriile, vor participa amândouă în Liga a II-a. Locurile sunt atribuite de instanţă şi de Adunarea Generală, nu de mine. Este o echipă a municipalităţii care coagulează vechiul club Universitatea, Ştiinţa, oameni de afaceri şi primăria. Cealaltă echipă, a lui Mititelu are drepturile date de instanţă. Oricare trebuie să îndeplinească condiţiile regulamentare", a spus Sandu. Cu alte cuvinte, dacă ai o echipă nou înfiinţată şi "relaţii" la FRF, poţi să o înscrii direct în Liga a doua. 

După excluderea grupării FC Universitatea Craiova, în vara anului 2011, Adunarea Genereală a FRF a oferit, anul trecut, câte un loc în Liga a II-a atât clubului condus de Mititelu, conform unei hotărâri a Curţii de Apel Bucureşti, cât şi Primăriei Craiova, locuri neocupate până în prezent.

Iniţial, primarul Lia-Olguţa Vasilescu l-a susţinut pe Mititelu în disputa sa cu FRF şi în încercarea de a reînscrie echipa în Liga a II-a. Văzând că Mititelu nu reuşeşte să facă rost de banii necesari înscrierii formaţiei în Liga a II-a, Primăria Craiova a decis să formeze o altă echipă în cadrul Clubului Sportiv Universitatea Craiova.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite