Dinamoviştii au fost ofensaţi de Marica: cum i-a dezamăgit atacantul care n-a mai fost „câine“ până la moarte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Marica (în roşu) într-un meci cu Bistriţa, pe când evolua la Dinamo
Ciprian Marica (în roşu) într-un meci cu Bistriţa, pe când evolua la Dinamo

Un produs sută la sută al clubului din „Ştefan cel Mare“, jucătorul a rămas aproape de echipă şi după plecarea din Liga I. La revenire însă, a ales rivala Steaua.

Acordul încheiat între Steaua şi Marica i-a deranjat pe cei din „Ştefan cel Mare“.

„De câte ori nu juca pe la Schalke şi venea în ţară, Ciprian se antrena cu Dinamo“, a spus Mircea Rednic, deranjat de opţiunea atacantului de 30 de ani. Directorul sportiv al roş-albilor, Ionel Dăniculescu, a explicat de ce „câinii“ n-au putut ţine pasul cu Steaua în tentativa de a-l lua pe Marica.

„Nu trebuie să credem că nu sunt nişte bani la mijloc. E imposibil de crezut. Noi am încercat, am făcut tot posibilul. Noi nu putem să promitem marea cu sarea. Am spus ce poate clubul să ofere, în limitele bunului simţ. Noi ce ne angajăm, ne ţinem de promisiune, de cuvânt, nu minţim jucătorul“, a declarat Dănciulescu la Digi Sport.

Şumudică: „Nu-i va fi uşor în ţară“

Antrenorul liderului Astra a vorbit şi el despre cel mai spectaculos transfer al iernii în fotbalul românesc.

„Nu pot să zic că prin venirea unui jucător, o echipă sau alta devine principala favorită la titlu. Marica e un jucător bun, de echipă naţională, dar care vine după o perioadă lungă de inactivitate. Nu-i va fi uşor. Foarte mulţi jucători care au fost în străinătate şi au revenit, au avut nevoie de adaptare“, a spus Şumudică.

Nu-l dau la naţională

Revenirea lui Marica în Liga I poate adânci iminentul conflict Steaua – Echipa naţională. Reghecampf a spus deja că n-ar vrea ca fotbaliştii săi să lipsească din al doilea cantonament pentru a însoţi prima reprezentativă în stagiul din Turcia. Dacă „Reghe“ vrea o discuţie cu Iordănescu în privinţa fotbaliştilor cu care a început pregătirea de iarnă, în schimb, el a fost ferm în privinţa lui Marica: „Ciprian nu va merge la naţională. Eu nu cred că el poate intra direct în amicale. Trebuie să facem un plan care să fie cel mai bun pentru jucători“.

Urmează Budescu şi Enache

Patronul Stelei a dezvăluit ce planuri mai are pentru perioada de transferuri. „Îi mai vrem pe Budescu şi Enache de la Astra. Dar dacă nu vin, să fie sănătoşi“, a spus Becali. În premieră, Şumudică a lăsat de înţeles că plecarea lui Budescu la campioana Ligii I e iminentă: „Eu nu mă pot pune în calea fericirii lui Budescu, dacă el va ajunge la Steaua. Nu pot să-mi dau demisia dacă el va merge acolo“. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite