Marica e la mâna lui Becali: patronul Stelei a anunţat în ce situaţie a ajuns vârful de 30 de ani şi cum l-ar lua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Marica
Ciprian Marica

Patronul roş-albaştrilor s-a rugat, în ultimele săptămâni, de Marica să semneze cu Steaua. Jucătorul a tot amânat mutarea în aşteptarea unei variante mai bune. Acum însă, Becali a lăsat de înţeles că Marica ar trebui să se roage de el.

Ciprian Marica s-a aflat, în ultimele zile, în Spania, în încercarea de a semna cu Getafe, formaţie pentru care a evoluat în sezonul 2013-2014, marcând şase goluri în 27 de apariţii.

Totuşi, Gigi Becali a susţinut la sport.ro că revenirea vârfului de 30 de ani în La Liga nu mai e de actualitate. „Din ce ştiu eu, înţelegerea dintre Getafe şi Marica a căzut. Cred că până la urmă, Marica va semna cu Steaua. Eu am vrut să fac un efort financiar mare şi să-l aduc pentru că eu cred în el. Acum el trebuie să facă un efort de prietenie pentru a veni la Steaua. Din respectul pe care l-am avut pentru el, acum trebuie să fie invers. Dacă intram în Liga Campionilor, el mai lua o primă de 700.000 de euro. Acum, vom vedea cât îi voi mai oferi“, a spus Becali.

La puţin timp după aceste afirmaţii, finanţatorul roş-albaştrilor a venit cu o serie de alte declaraţii, lăsând de înţeles că venirea lui Marica la Steaua e iminentă.

„Despre Marica nu pot spune mai multe acum. Eu vreau să fac anunţul astăzi, el a zis să fac mâine. O să-i fac pe plac şi anunţul despre Marica îl fac mâine“, a spus Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite