Dinamo, trasă pe sfoară? Suspiciuni că l-a transferat pe Edgar Ie, dar s-a ales cu fratele geamăn al acestuia

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Șefii lui Dinamo au suspiciuni că ar fi fost trași pe sfoară atunci când l-au transferat pe Edgar Ie, fotbalist cu CV impresionant în Europa. Aceștia iau în calcul faptul că la echipă a sosit de fapt fratele geamăn al acestuia, Edelino Ie, la rândul său fotbalist.

Edgar Ie, prezntat cu tam-tam în iarnă la Dinamo. Foto Facebook
Edgar Ie, prezntat cu tam-tam în iarnă la Dinamo. Foto Facebook

Suspiciunile șefilor ”câinilor” sunt alimentat de evoluțiile mult sub așteptări ale africanului și de faptul că acesta, deși a jucat la mai multe formații de top din Europa, nu vorbește deloc bine limba engleză. Acționarii ar vrea să-i facă unele teste jucătorului pentru a figuri că nu și-au luat țeapa secolului.

Edgar Ie a fost jucătorul care a închis achizițiile dinamoviștilor în pauza de iarnă. Un fundaș cu echipe importante în CV, cum ar fi Sporting, Barcelona, Feyenoord, Lille sau Trabzonspor, care a jucat și în ultima ediție a Cupei Africii. Jucătorul a semnat pentru un salariu important, de circa 20.000 de euro pe lună.

Internaționalul nu Guineea Bissau nu prinde echipa 

Destul de repede, internaționalul din Guineea Bissau s-a transformat într-o mare deziluzie, atât pentru fanii dinamoviști, care l-au văzut din ce în ce mai rar pe teren, dar mai ales pentru Zeljko Kopic, cel care l-a introdus pe teren mai mult la trecerea timpului.

Lipsa de implicare de la antrenamente și comunicarea deficitară pe care acesta o are cu colegii și cu staff-ul par a fi cauzele pentru care fostul jucător de la Barcelona sau Feyenoord nu a reușit să s impună, astfel că cea mai răsunătoare mutare din iarnă, conform CV-ului și salariului, s-a transformat într-o mare păcăleală. Dar adevărata păcăleală pare a fi alta.

Jurnalistul Daniel Șendre a prezentat, sâmbătă seara, într-o postare pe pagina sa de Facebook, informație confirmată și de ProSport, o ipoteză șocantă despre jucătorul dinamovist. Astfel, șefii lui Dinamo s-ar gândi că Edgar Ie nu e Edgar Ie, iar fotbalistul și-ar fi trimis la București fratele geamăn, pe Edelino Ie. Șefii alb-roșilor nu au comentat până acum această versiune.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite