Dinamo, egalată in extremis de FCU Craiova, în faza play-out a Superligii

0
Publicat:

  FCU 1948 Craiova şi Dinamo Bucureşti au terminat la egalitate, 1-1 (0-1), sâmbătă seara, în Bănie, într-un meci din etapa a cincea a fazei play-out a Superligii de fotbal.

FCU Craiova rămâne pe ultimul loc în ciuda acestei remize. Foto: Arhivă
FCU Craiova rămâne pe ultimul loc în ciuda acestei remize. Foto: Arhivă

Dinamo a deschis scorul în finalul primei reprize, prin bulgarul Gheorghi Milanov (44), după centrarea lui Hakim Abdallah şi mingea aşezată de Goncalo Gregorio, scrie Agerpres.

Echipa antrenată de Eugen Trică a reuşit să egaleze în min. 90, prin Vladislav Blănuţă (90), cu o lovitură de cap, la centrarea lui William Baeten.

  FCU Craiova rămâne pe ultimul loc în ciuda acestei remize. „Alb-albaştrii” au doar trei puncte obţinute în ultimele 11 etape.

Dinamo este la al treilea meci din play-out în care primeşte gol în ultimele minute. Cu Petrolul, la Bucureşti, Dinamo a fost egalată (1-1) în min. 90+13, cu Oţelul, la Galaţi, a pierdut (0-1) printr-un gol încasat în min. 90+3, iar acum a fost egalată în min. 90. Totuşi, Dinamo a învins-o pe Poli Iaşi cu 1-0, printr-un gol înscris în min. 90+3.

FCU Craiova s-a impus în ambele meciuri directe din sezonul regulat, cu 1-0 la Bucureşti şi 2-1 acasă.

FCU 1948 Craiova - Dinamo Bucureşti 1-1 (0-1), Stadion „Ion Oblemenco” - Craiova  

Au marcat: Vladislav Blănuţă (90), respectiv Gheorghi Milanov (44).

Arbitru: Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi); arbitri asistenţi: Alexandru Cerei (Cluj-Napoca), Alexandru Vodă (Alba Iulia); al patrulea oficial: Valentin Porumbel (Olteniţa)

Arbitru video: Cătălin Popa (Piteşti); arbitru asistent video: Romică Bîrdeş (Piteşti)

Observatori: Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea) - CCA, Ioan Bogdan (Arad) - LPF

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite