Cum a dat jos Minodora 30 de kilograme în câteva luni: „Am avut multe intervenții de când am slăbit”

0
Publicat:

Minodora a reuşit să slăbească 30 de kilograme în câteva luni şi de atunci şi-a propus să facă tot posibilul pentru a se menţine în formă. Recent a dezvăluit pentru Libertatea care este regimul său actual de viaţă.

Minodora şi soţul ei, Liviu
Minodora şi soţul ei, Liviu

Transformarea fizică a cântăreţei a început în anul 2017, când a făcut o operaţie de micşorarea a stomacului (gastric sleeve) şi a ţinut şi o dietă. După ce şi-a pierdut mama, în 2022, pentru că a trecut printr-o perioadă extrem de grea pentru ea şi a fost foarte afectată, a început să acumuleze din nou kilograme în plus. Şi-a revenit însă şi, ambiţioasă, a reuşit să dea jos 30 de kilograme în câteva luni.

Acum, spune vedeta, obiectivul este să se menţină la această greutate şi, mărturiseşte ea, mănâncă de toate, dar în cantităţi mici.

„Mănânc absolut orice, dar în cantități mici. Niciodată nu mănânc până mi se umflă stomacul. Nu mai am senzația asta de de preaplin de mulți ani de zile. Nu mă culc după ce am mâncat. Mănânc cu 4-5 ore înainte de culcare. Când nu am concerte, eu la 22.30 sunt în pat, dorm. Ultima masă e pe la șapte. Cu trei ore jumătate înainte să dorm nu mai pun nimic în stomac”, a declarat Minodora, conform Spynews.

Şi pentru că experţii în programe de slăbire, pe lângă dietă, recomandă şi exerciţii fizice, cântăreaţa mărturiseşte că merge câţiva kilometri buni pe bandă faţa televizorului şi face şi abdomene.

„Fac și sport, fac bandă. Cu niște greutăți la mână de câte 2 kg, îmi pun și la picioare, și am și o bandă care se ridică așa ca și cum ai merge pe munte, e cu înclinație. O dau la înclinație 15. Ce e foarte mișto e că o am în fața televizorului și îmi pun acolo un concert, un film, și nici nu-mi dau seama când trece timpul. Măcar 45 de minute fac de mers mai rapid. Eu nu sunt cu alergatul, însă mă ajută treaba asta pentru tonifiere. Mai fac abdomene, îmi place să fac, fac 50 de abdomene 100”, a spus vedeta

A făcut şi câteva operaţii estetice

Atunci când şi-a început procesul de transformare, după ce a început să dea jos din kilogramele în plus, Minodora a recurs şi la cateva operaţii estetice. Ea a declarat că mai întâi a făcut o abdominoplastie şi o operaţie de ridicarea sânilor, iar apoi un lifting la gât și la gușă.

„Nu a fost ceva grav. Eu am slăbit foarte multe kilograme și mai fac niște «ajustări», în sensul în care am avut parte de o intervenție chirurgicală în zona feței, un lifting de gât și gușă. A fost cu anestezie generală, a durat 4 ore. Am 10 zile de la operație, urmează să merg la control. Sunt umflată, dar se mai retrage”, a spus ea pentru Spynews.

Ultima intervenţie intervenţie i s-a părut însă cea mai complicată. „A fost o operație destul de grea din punctul meu de vedere. Am avut multe intervenții de când am slăbit, am făcut și abdominoplastie și ridicare de sâni, că am slăbit 40 de kilograme, dar asta parcă a fost cel mai greu de dus pe picioare, poate și din cauza faptului că e în zona feței și e mai greu de gestionat. Am dormit numai pe spate, sunt tăiată după ureche. Am făcut practic în zona gușii o reconstrucție de mușchi”, a mărturisit Minodora.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite