Dică, călcat în picioare de patron: „Nu ştiu ce calitate are. Jucăm după ureche“. Antrenorul are zilele numărate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali îl umileşte pe tehnicianul roş-albaştrilor, după fiecare meci nereuşit, iar eşecul usturător cu Sepsi a fost un nou prilej pentru ca „Nick“ să fie desfiinţat.

FCSB a ajuns la cinci puncte de liderul CFR Cluj, după o înfrângere fără drept de apel, scor 2-4, la Sfântul Gheorghe cu Sepsi. 

La câteva minute după ultimul fluier al meciului, Gigi Becali a avut o intervenţie telefonică la Digi Sport în care s-a luat de jucători, dar nu l-a menajat nici pe antrenorul Nicolae Dică.

Ce a spus Becali?

*Nu-l dau afară pe Dică, îl iubesc ca om. Ca antrenor, n-am ce să spun despre el. V-am spus că aşteptăm după tur şi retur. Poate ajunge pe primul loc, dar nu cred că poate. Dacă e la două puncte nu-l mai dai afară. Dar dacă e la 5-6 puncte de primul loc, poate încercăm şi cu altul. 

*Nu cred că putem lua titlul anul ăsta, pentru că noi avem emoţii şi cu om în plus, nu ştim să facem posesie cu om în plus. Nu ştim să ne demarcăm pe poziţie viitore. Jucăm după ureche. Driblează Tănase, driblează Man, poate marchează Gnohere. Păi, stai, mă, că poate vedem şi noi un triunghi, o idee de joc. 

*Trebuia să aleg unul mai bun ca Dică. Nu vreau să-l supăr pe Dică şi pe familia lui acum. Dacă îl dau afară, îl supăr. Mai bine sufăr eu şi mă supăr eu. Nu-mi bat joc de oameni. Nu ştiu ce calitate are Dică. L-a băgat pe Roman mijlocaş stânga...

*Echipa asta trebuia să joace şă să câştige campionatul la 15 puncte diferenţă. Coman nu creşte! Niciun jucător nu creşte. Care e problema? Cum joacă Gaz Metan? Că joacă ca benzina, nu ca gazul. Şi la mine, unde e kerosen, nu arde deloc. Cum? Să-mi spună cineva cum. Dică, dacă tu le-ai spus cum să joace şi ei n-au înţeles, e problema ta! Eu îmi cer iertare faţă de Dică, dar spun ce gândesc, nu pot să mint.

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri