Denis Alibec, negocieri finalizate rapid cu Farul. Ce se întâmplă cu atacantul lui Muaither

0
Publicat:

Denis Alibec, atacantul lui Muaither, a discutat cu Farul despre o revenire în Superliga, însă mutarea a căzut. Internaționalul român de 33 de ani a încercat să joace mai aproape de țară, pentru a rămâne în vizorul selecționerului Edi Iordănescu pentru Euro 2024, însă a renunțat la negocieri, acuzând gruparea lui Gică Hagi că nu a acționat ferm.

Denis Alibec vrea să îmbrace tricoul naționalei la Euro 2024. Foto Sportpictures
Denis Alibec vrea să îmbrace tricoul naționalei la Euro 2024. Foto Sportpictures

Alibec a plecat în vară de la Farul, în Qatar, unde are un salariu de 800.000 de euro pentru cele 8 luni în care a semnat cu formația arabă. Atacantul ar fi vrut să revină în Europa, iar singura variantă era Farul, pentru a avea un ritm mai bun înainte de Campionatul European din Germania. Conform regulamentului, fotbaliștii nu au dreptul să evolueze la mai mult de două echipe diferite în același sezon. Cum Denis Alibec a jucat la Farul în preliminariile Champions League și Conference League, el putea să revină doar la echipa lui Gică Hagi.

Însă discuțiile cu campioana Românieei au căzut rapid, Denis Alibec arătându-se nemulțumit de faptul că echipa lui Hagi nu ar fi făcut un demers serios pentru a-l readuce, potrivit prosport.ro. Astfel, până în vară, Alibec va juca la Muaither, în campionatul din Qatar, unde a marcat 4 goluri în 12 partide.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite