Decizie surprinzătoare luată de Simona Halep înaintea turneului de la Madrid. Ce wild card a acceptat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep, care ocupă locul 1144 WTA începând de astăzi, a acceptat un nou wild card înaintea turneului de la Madrid. Cotidianul Marca susține că românca ar urma să-și facă încălzirea la un turneu din categoria WTA125K, în Portugalia, la Oeiras.

Simona Halep revine în forță peste o săptămână. Foto Getty images
Simona Halep revine în forță peste o săptămână. Foto Getty images

Jucătoarea noastră nu vrea să mai repete greșeala de la Miami, când s-a aruncat în concurs nepregătită. Pentru Mastersul de la Madrid, Simona Halep vrea să aibă meciuri în picioare, astfel că acceptat a primit o invitație pe tabloul principal al Oeiras. Turneul se desfășoară în perioada 15-21 aprilie, la două zile după încheierea acestuia urmând să debuteze cel din capitala Spaniei: 23 aprilie-5 mai.

"Jucătoarea de tenis din Constanța, în vârstă de 32 de ani, va juca între 15 și 21 aprilie la turneul WTA 125 de la Oeiras (Portugalia), după ce a primit o invitație din partea organizatorilor. Aceasta o va ajuta, de asemenea, să se pregătească pentru Mutua Madrid Open, la care a primit un wild card", au scris jurnaliștii cotidianului spaniol, Marca.  

Cu o victorie ar urca între primele 500 de jucătoare ale lumii

Alături de noul ei antrenor, Carlos Martinez, Simona Halep a decis să ia parte la această competiție, care va fi ca un antrenament pentru sportiva din România. Oeiras Ladies Open este un turneu dotat cu premii totale în valoare de 164.000 de dolari și nu a fost vizitat de jucătoarea noastră până acum. Se desfășoară în același timp cu mult mai puternicul concurs de la Stuttgart, acolo unde fostul număr 1 mondial nu a solicitat și nu a primit invitație.

Aflată acum după locul 1000 mondial, Simona Halep ar urca în primele 500 dacă s-ar impune pe zgura din Portugalia, unde victoria se premiază cu 125 de puncte. Sportiva „tricoloră” a coborât o poziție față de actualizarea de săptămâna trecută, până pe 1.144.

Inițial, s-a scris că Simo ar fi acceptat o invitație de a participa la Open Rouen, programat în aceeași perioadă cu cel din Portugalia, 15-21 aprilie. Spaniolii susțin că jucătoarea s-a sucit și a renunțat turneul de categorie 250WTA în favoarea celui de categorie 125WTA. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite