Halep, wild-card-ul de la Madrid naște un scenariu exploziv: ce a remarcat imediat presa mondială

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (32 de ani, 1.143 WTA) s-a simțit mereu excelent la Madrid Mutua Open, întrecere de categorie WTA 1000 patronată de Ion Țiriac. Și, așa cum era de așteptat, românca va fi pe tabloul competiției la ediția din acest an, în perioada 22 aprilie – 5 mai.

Simona Halep. FOTO: Arhiva Adevărul
Simona Halep. FOTO: Arhiva Adevărul

„Simo“ a primit șansa participării grație unui wild-card. O invitație acordată de organizatori a ajuns și la Caroline Wozniacki (Danemarca, 33 de ani, 126 WTA). Acest detaliu a fost exploatat imediat de presa internațională. Asta deoarece, recent, Wozniacki a spus, în mod clar, că nu e corect ca Halep, suspendată pentru dopaj, să primească wild-card-uri. Caroline a lăsat de înțeles că astfel de jucătoare ar trebui să pornească din calificări pentru a-și câștiga locul pe tabloul unor competiții importante.

Revenind la Madrid Open, aici putem asista la un meci Wozniacki – Halep, după efectuarea tragerii la sorți. Ar fi un duel exploziv după tot ce s-a întâmplat în ultimele săptămâni. Deocamdată, cele două sportive s-au întâlnit de șapte ori, ultima dată în 2018, scorul fiind de 5-2 pentru Caroline.

La Madrid, Halep e printre cele mai titrate sportive din proba feminină, având patru finale (2014, 2016, 2017 și 2019) dintre care două câștigate (2016, 2017).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite