Decizie istorică în fotbal: simbolul lui Werder Bremen, antrenorul Thomas Schaaf, a fost demis după 14 ani de activitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până în urmă cu câteva zile, numele tehnicianului de 52 de ani Thomas Schaaf se identifica perfect cu Werder Bremen. Antrenorul german, care a antrenat gruparea din Budesliga neîntrerupt din 1999 încoace, a fost însă demis.

Decizia de a-l demite pe Thomas Schaaf a luat prin surprindere presa germană, care nu se aştepta ca şefii să-i trântească uşa în nas unui simbol al clubului german. Schaaf, care a jucat în toată cariera doar pentru Werder Bremen, a fost numit antrenor în 1999. 

De atunci şi până în prezent, legendarul antrenor a pregătit neîntrerupt gruparea din Germania, având un palmares greu de egalat: titlul în Bundesliga în sezonul 2003-2004, trei Cupe ale Germaniei, plus o participare în sezonul 2008-2009 în finala Cupei UEFA, pierzând atunci cu Şahtior Doneţk, scor 1-2.

În ciuda acestor performanţe, Schaaf nu a mai primit susţinerea conducătorilor lui Werder, care au fost nemulţumiţi că în ultimii ani echipa nu s-a mai luptat la vârful clasamentului, ba mai mult, a tremurat serios pentru evitarea retrogradării.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite