Arbitrajul, bată-l vina! Steliştii pun tunurile pe arbitri după remiza cu Petrolul: „A fost viciere de rezultat!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi Steaua este echipa cu cele mai favorabile arbitraje din acest sezon, oficialii campioanei s-au simţiti nedrepătiţi de maniera de a împărţi dreptatea pe teren a lui Ovidiu Haţegan la meciul cu Petrolul şi l-au acuzat în termeni duri pe "central".

Remiza cu Petrolul, scor 1-1, nu le-a căzut deloc bine oficialilor stelişti, care au căutat să găsească vinovatul pentru acest semieşec. Deşi campioana României a fost avantajată în repetate rânduri de arbitri în acest sezon, conducătoriii Stelei au considerat că echipa lor a pierdut două puncte în derby-ul cu Petrolul din cauza "centralului" Ovidiu Haţegan.

Cel mai vehement a fost managerul Mihai Stoica: "A fost un meci cu un anumit grad de spectaculozitate, în primul rând datorită determinării cu care au jucat ambele echipe. S-a terminat cu un rezultat care aş fi fost pregătit să spun că e echitabil, dar vreau să adresez o întrebare domnului arbitru Haţegan, care oficiază prin UEFA Champions League: 'De ce nu a fost eliminat Benga, când l-a lovit pe Popa, într-un moment când jocul era oprit?'. Benga a adus egalitatea. E o viciere de rezultat, iar campania presei împotriva noastră ne afectează", a spus Mihai Stoica la Digi Sport.

Acelaşi lucru i-a fost reproşat arbritrului de centru şi de Laurenţiu Reghecampf: "Nici nu ştiam cine ne arbitrează astăzi, dar eu cred, totuşi, că Benga trebuia să fie eliminat în faza în care l-a călcat pe Popa. În Champions League nu te iartă nimeni la o asemenea fază", a comentat Reghe la Digi Sport.

Nu doar steliştii au fost nemulţumiţi de arbitraj, ci şi ploieştenii. Cosmin Contra, deşi a fost satisfăcut de rezultatul de egalitate smuls de echipa sa, a avut şi el ceva de reclamat împotriva "fluieraşilor"."Am primit un gol care nu trebuia să fie valabil, pentru că au dat două minute de prelungire, dar au lăsat jocul până în minutul 48. Am meritat egalarea, ba chiar meritam să câştigăm", a spus şi Contra la Digi Sport.

CITIŢI ŞI:

FOTO Steaua - Petrolul: 1-1. „Lupii galbeni“ rămân în lupta pentru titlu

Reacţiile după egalul „smuls“ de Petrolul Ploieşti cu Steaua

Doi suporteri ai echipei Petrolul Ploieşti au fost împuşcaţi de jandarmi cu gloanţe de cauciuc înaintea meciului cu Steaua

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite