Darren Cahill a dezvăluit secretul jocului bun al Simonei. Tot stadionul a izbucnit în râs

0
Publicat:
Ultima actualizare:
darren cahill

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului Gippsland Trophy, după ce a învins-o, miercuri dimineaţa, 6-2, 6-4, pe Laura Siegemund (51 WTA).

La interviul de la finalul meciului, Simona a fost chestionată despre secretul prestaţiei excelente din acest debut de sezon, iar românca a rostogolit întrebarea către antrenorul său. Darren, care se afla în tribună şi nu putea avea acces la microfon, nu a rămas fără replică şi a făcut semnul universal al băutorilor, moment în care audienţa  a izbucnit în râs. Simona a remarcat gestul şi a recunoscut că a adoptat filosofia pe care i-a indus-o Darren, "Hai să bem o bere, mâine este o nouă zi"

Simona a mai explicat că relaţia dintre ea şi Darren a ajuns să fie aşa de solidă datorită comunicării excelente pe care au avut-o de-a lungul timpului „Comunicarea este secretul relaţiei dintre noi doi. Nu e uşor să lucrezi cu el, dar îi sunt recunoscătoare că e lângă mine mereu”, a declarat românca. 

Simona a mai vorbit despre victoria cu Siegemund şi despre şansele de a se impune la Asutralian Open. "Sunt fericită pentru victoria de azi, de ambele meciuri de fapt, pentru că am câştigat şi la dublu. Sunt foarte fericită să revin aici şi apreciez munca tuturor, ştiu cât este de greu. Unul din marile mele obiective este să câştig Australian Open, dar nu va fi uşor, trebuie să muncesc mult şi să cred în mine.", a spus Halep, după succesul cu Laura Siegemund.

CITEŞTE ŞI:

FOTO Halep, grijulie cu iubitul ei: Cum s-a ocupat de Toni Iuruc, înainte de meci

Halep, inepuizabilă: A bătut la simplu, apoi a avut un meci fabulos şi la dublu. Câte ore a stat pe teren

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite