Halep, grijulie cu iubitul ei: Cum s-a ocupat de Toni Iuruc înainte de meci FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sub privirile antrenorului Darren Cahill (stânga), Simona a avut grijă ca iubitul ei să fie protejat de soare, dându-i cu spray pe faţă. FOTO: Twitter
Sub privirile antrenorului Darren Cahill (stânga), Simona a avut grijă ca iubitul ei să fie protejat de soare, dându-i cu spray pe faţă. FOTO: Twitter

Printre oamenii care s-au deplasat în Australia, alături de constănţeanca de 29 de ani, e şi bărbatul alături de care „Simo“ trăieşte o frumoasă poveste de dragoste, din 2019.

Simona Halep şi Toni Iuruc au scăpat de perioada de carantină din Australia, iar acum, pe lângă faptul că se bucură împreună de puţinul timp liber pe care îl are ocupanta locului 2 mondial, între meciuri şi antrenamente, savurează şi normalitatea. Pentru că, la Melbourne, unde, anul trecut, a existat o carantină totală de 111 zile, viaţa a revenit la normal, în linii mari.

De aceea, partidele de tenis se joacă, în aceste zile, cu spectatori în tribune. Şi aşa vor sta lucrurile şi la Australian Open (8-21 februarie). Iar Halep poate fi însoţită peste tot de Toni Iuruc. Înaintea partidei de astăzi, cu Laura Siegemund, „Simo“ şi iubitul ei au fost surprinşi într-o ipostază simpatică de fotografii australieni.

Concret, Simona, după ce şi-a dat cu spray de protecţie solară - e vară în Australia - s-a ocupat şi de Toni Iuruc, spre amuzamentul celor din jur. Imaginile au fost publicate apoi pe contul de Twitter al turneului Australian Open, după cum se poate vedea mai jos:

CITEŞTE ŞI:

Halep, inepuizabilă: A bătut la simplu, apoi a avut un meci fabulos şi la dublu. Câte ore a stat pe teren

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite