Daniel Pancu: „S-a urmărit de la început falimentarea lui Rapid“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Pancu este pe final de contract cu Rapid FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport
Daniel Pancu este pe final de contract cu Rapid FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport

Situaţia grea prin care trece Rapid l-a determinat pe jucătorul giuleştean Daniel Pancu comenteze într-o manieră dură ceea ce se întâmplă la club.

„Am vorbit în iarnă cu patronul. Mi-a zis că această insolvenţă are ca scop despărţirea de mercenarii de la echipă. De fapt, acum îmi dau seama că s-a urmărit falimentarea acestei echipe. M-am întors de doi ani şi jumătate la Rapid şi în toată această perioadă nu s-a făcut nicio poză, niciun calendar, nimic. Dacă peste 30 de ani vreau să-mi revăd măcar în poză colegii cu care am jucat în această perioadă în Giuleşti, nu am pe ce să mă uit. Cine a condus acest club a făcut-o dezastruos", a declarat giuleşteanul potrivit DigiSport.

Tehnicianul lui Rapid, Marian Rada, a avut cuvinte de laudă la adresa lui Pancone: „Şi dacă e accidentat, va evolua măcar 30 de secunde în fiecare dintre ultimele două runde. Eu am respect pentru rapidişti, iar el merită să adune 200 de meciuri în prima divizie". Pancu este pe final de contract cu echipa de sub Podul Grant, luna mai fiind ultima din înţelegerea celor două părţi. În ciuda acestui fapt, oficialii rapidişti nu au discutat nici cu el, nici cu ceilalţi jucători aflaţi în situaţii similare, precizează aceeaşi sursă.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Reacţii din fotbal după ce s-a decis rejudecarea în „Dosarul Transferurilor“

Rapid e oficial retrogradată! Termenul următor a fost stabilit abia în septembrie

La puşcărie? „Adevărul“ prezintă semnalele care indică un verdict zguduitor: fraţii Becali, George Copos, Cristi Borcea şi Mihai Stoica pot ajunge luni după gratii

După ce a „ucis“ Rapidul, Copos le lasă fanilor „cadavrul“: postarea jenantă de pe blogul patronului întrece orice imaginaţie

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite