Dan Petrescu a bătut palma cu CFR Cluj. Șanse mari să stea pe bancă la derby-ul cu FCSB

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul CFR-ului, Ioan Varga, a bătut palma cu Dan Petrescu și-l așteaptă să revină din Coreea de Sud pentru a prelua echipa. Conform gsp.ro, ”Bursucul” va sta pe banca ardelenilor încă de la derby-ul cu FCSB, meci în care clujenii speră să micșoreze diferența la 7 puncte față de lider.

Vulcanicul Peetrescu revine la CFR după mai puțin de un an. Captură TV
Vulcanicul Peetrescu revine la CFR după mai puțin de un an. Captură TV

Patronul Ioan Varga s-a înțeles cu Dan Petrescu în toate punctele, astfel că antrenorul va intra direct în pâine la revenirea din Coreea de Sud. Ultimele două condiții puse de antrenor ar fi fost acceptate de la distanță de finanțatorul clujean: un contract pe două sezoane și o clauză de reziliere mare în contract, pentru a nu fi supus presiunii rezultatelor.

Tehnicianul, care a mai pregătit în 3 mandate pe CFR Cluj, s-a despărțit de Jeonbuk după ce a ajuns pe ultimul loc în campionat, cu 3 puncte după primele 5 etape.

”Petrescu, iartă-ne”

Ardelenii au câștigat 4 titluri de campioană a României cu Dan Petrescu pe bancă. El a părăsit clubul vara trecută, fiind contestat de o parte a suporterilor, luând direcția Coreei de Sud. Acum, se întoarce în Gruia după nici măcar un an și e așteptat de fani cu brațele deschise. Aceștia au realizat că ”Bursucul” e cam singurul care poate aduce echipa la gloria din perioadă în care gruparea domina autoritar campionatul. „Petrescu, iartă-ne!” și „Singurul care poate resuscita CFR e Petrescu”, sunt două dintre mesajele transmise de suporteri pe rețelele de socializare.

Play-off, etapa a 3-a

Vineri

Sepsi – Farul Constanța         1-1

Sâmbătă

Rapid – CFR Cluj      1-4

Duminică

FCSB – Universitatea Craiova 2-0

Clasament

1. FCSB 41 de puncte

2. CFR Cluj 31p*

3. Universitatea Craiova 31p*

4. Rapid 28p*

5. Farul Constanța 25p*

6. Sepsi 23p*

*echipe care au beneficiat de rotunjirea punctajului în sus.

**Locul 1 din play-off participă în Liga Campionilor, iar locul 2 și 3 din play-off în Conference League. Locul 3 din play-off va juca baraj cu câștigătoarea barajului dintre locurile 1 și 2 din play-out pentru un loc în Conference League.

Play-out, etapa a 3-a

Vineri

UTA – Botoșani 1-0

Sâmbătă

Petrolul – Voluntari 0-4

Duminică

Hermannstadt – Universitatea Cluj   1-1

Azi

Poli Iași – FC U Craiova 1948 17.30

Oțelul Galați – Dinamo 20.30

Clasament

1. UTA 27 de puncte

2. U Cluj 26 de puncte

3. Hermannstadt 24p

4. Oțelul 23p

5. Petrolul 22p*

6. Voluntari 20p

7. Poli Iași 17p*

8. FCU Craiova 16p*

9. Dinamo 16p*

10. Botoșani 14p

*echipe care au beneficiat de rotunjirea punctajului în sus.

**Locul 3 din play-off va juca baraj cu câștigătoarea barajului dintre locurile 1 și 2 din play-out pentru un loc în Conference League. Locurile 9 si 10 din play-out retrogradează direct. Locurile retrogradabile 7/8 din play-out joacă baraj cu locurile 3/4 din Liga 2.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite