Cum vede Gigi Becali operațiile estetice ale vedetelor: tirada sa televizată, incredibilă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Superliga românească a luat o pauză, prima etapă din 2024 fiind programată pentru weekendul de 19-21 ianuarie. Rămas fără „obiectul muncii“, fotbalul adică, Gigi Becali e, în continuare, o țintă pentru posturile TV. Doar că, momentan, nu cele de sport. Acum, latifundiarul din Pipera a acordat un interviu pentru România TV, un canal care a reușit să aibă un dialog cu el, inclusiv când Becali se afla după gratii.

Gigi Becali
Gigi Becali

Aparițiile patronului FCSB la postul amintit au furnizat mai mereu niște declarații halucinante, unele de noaptea minții. Pentru simplul motiv că, atunci când nu discută despre fotbal, omul de afaceri e capabil de a rosti niște idei care te lasă, pur și simplu, cu gura căscată. Iar Becali n-a dezamăgit nici acum. O mostră savuroasă a declarațiilor sale poate fi văzută, în rândurile de mai jos, după ce a abordat subiectul operațiilor estetice la care apelează vedetele autohtone, printre care și Cristi Borcea.

Ce a declarat Gigi Becali?

*Mi-a spus şi mie: <<Bă, naşule, te duc şi te fac de 25 de ani>>. Şi i-am zis <<Bă, eşti nebun. Nici dacă mor, îmi tai capul, pune capul pe buturugă şi îmi tai capul. Taie-mi capul, dar cum să fac operaţie?>>.

*Mă fac de ras la batrâneţe, am 66 de ani, vreau să mor cu demnitate, să mor cu Hristos. Mă duc acum să fac operaţii? Pentru ce? Eu fug de femei. Pentru ce îmi trebuie? Ce, n-aș putea şi eu? Cu bani plăteşti, iei frumuseţi. Orice vârstă are moralitatea şi frumuseţea ei.

*El (n.r. – Cristi Borcea) e un om extraordinar ca suflet. Orice face omul pe dinafară, primeşte sufletul pe dinăuntru. Te parfumezi, îţi afemeiezi sufletul. Îţi faci faţa, afemeiezi sufletul. Toate idolatriiile şi frumuseţile pe care le faci pe dinafară, primeşte sufletul în interior. Adică ce faci? Te înfrumuseţezi, te afemeiezi! Afemeiezi sufletul pentru că orice face omul pe dinafară ia sufletul pe dinăuntru.

*Asta cu operaţiile la bărbaţi e o operă drăcească. Pentru ce să fac, mă fac frumos pentru ce? Mă fac frumos dacă vreau să mă placă femeile. Dacă nu mă interesează femeile, ce mă mai interesează pe mine? Aaa, mă îngrijesc cât de cât, aşa e bine să avem grijă şi de trup, nu e Dumnezeu împotriva să îngrijim, să ne înfrumuseţăm trupul cu nişte haine, să ne placă să fim frumos îmbrăcăţi, să fim curaţi, numai să facem nişte lucruri care să afecteze nu afectăm sufletul că suferă cu trupul odată.

VEZI DECLARAȚIILE LUI BECALI DESPRE OPERAȚIILE ESTETICE

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite