„Sexologul“ Becali, indicații pentru Tavi Popescu și iubita sa: Discurs de noaptea minții în timpul emisiunii

0
Publicat:

Gigi Becali a făcut prăpăd astăzi, după FCSB – Oțelul (0-2), anunțând numele jucătorilor care vor fi dați afară de la echipa, la finalul anului, în pauza scurtă de câteva săptămâni. Așadar, la formația din Berceni urmează o iarnă dură, având în vedere că niște jucători importanți urmează să fie îndepărtați, după cum Adevărul a scris aici.

Gigi Becali
Gigi Becali

Spre deosebire de colegii săi care au ajuns în vizorul patronului, de o excludere din lot a scăpat, deocamdată, Octavian Popescu (20 de ani). Asta deși Tavi se află într-o derută fotbalistică și, în multe momente, prezența sa pe teren pare a fi degeaba! În cadrul intervenției sale la Fanatik Superliga, patronul Gigi Becali a explicat, pe larg, motivul căderii lui Octavian Popescu. Din declarațiile latifundiarului reiese că Tavi e mult prea activ din punct de vedere sexual și, drept urmare, rămâne fără „combustibil“ când încep meciurile. Soluția patronului? Frecvența actului sexual trebuie redusă la o dată pe săptămână!

Ce a declarat Gigi Becali?

*Dacă talentul nu-l combini cu munca și te fură puțin... E o vârstă la care trebuie să-ți pui rădăcinile. Dacă în loc să te gândești la fotbal, îți iei o fată și stai cu ea... Nu știu, nu vreau să spun... Am fost toți tineri.

*Dacă vrei să faci fotbal, chiar dacă ești căsătorit, trebuie să gestionezi relația de împreunare cu nevasta ta. Dacă vrei bani mulți din fotbal, trebuie să spui: <<Ne împreunăm o dată pe săptămână>>.

*Dacă o iei pe una și, în fiecare seară, împreunare, împreunare, împreunare, s-au dus seva și puterea. Mai ales acum, când fac tot felul de împreunări, de vai de noi. Eu niciodată nu m-am băgat în viața particulară. Și degeaba îi zici cuiva...

*Dacă oamenii așa vor să facă, așa fac. N-ai ce să-i faci. Eu le dau sfaturi. Cei care vreți să deveniți milionari, dormiți separat, în camere separate. Și când vrea soția să vină la tine în cameră, să vină. Sau când vrei tu, te duci. Dar să nu dormi cu ea în cameră! Dacă stai cu ea în cameră, sari ca lupul pe oaie.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite