Cum şi-a petrecut Gigi Becali prima zi de detenţie: e nervos că nu are semnal la televizor, în celulă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali este dezgustat de condiţiile din Penitenciarul Rahova FOTO Adevărul
Gigi Becali este dezgustat de condiţiile din Penitenciarul Rahova FOTO Adevărul

La finalul primei zile petrecută în închisoare, Gigi Becali a fost nemulţumit de condiţiile pe care angajaţii penitenciarului Rahova le oferă deţinuţilor. Cea mai mare supărare a patronului Stelei e pricinuită de lipsa semnalului TV în celulă.

Imediat după ce a ajuns la Penitenciarul Rahova, Gigi Becali a primit din partea rudelor un televizor nou nouţ pentru a putea urmări programele favorite. Doar că, acest televizor nu a putut fi folosit de patronul Stelei din cauza lipsei semnalului în celule. Condiţiile mizere din spatele gratiilor l-au înfuriat pe Becali, care s-a plâns apropiaţilor. 

„Vorbesc cu Luţu despre Gigi de trei-patru ori pe zi. Îi e greu la puscărie, va daţi seama. În prima zi era nervos că nu a primit o antenă ca să se uite la televizor. N-au vrut să-i dea antena, i-au făcut o manevră”, a spus impresarul Dumitru Tudor la Radio GSP.

O altă situaţie cu care Becali nu se poate obişnui este interdicţia de a folosi telefonul mobil mai mult de 30 minute pe săptămână. „Nu va avea dreptul la telefon mai mult de 30 de minute pe săptămână. El când vede ce se întâmplă la televizor, imediat are instinctul să pună mâna pe telefon şi să sune, dar acum nu va putea face asta, iar Steaua se poate duce în jos”, a adăugat Tudor.

Gigi Becali este închis la Penitenciarul Rahova din Bucureşti, având de executat o pedeapsă de trei ani ca urmare a condamnării în Dosarul „Transferului de terenuri”.

CITIŢI ŞI:

Gigi Becali a ratat o şansă la libertate. Senatul a respins legea graţierii

Ce a înţeles Giovanni Becali, după ce vărul lui a ajuns după gratii: „Decât sănătos şi sărac, mai bine la puşcărie“

VIDEO Presa, câinele de pază al porţii lui Gigi Becali. Reportaj în spatele camerelor de luat vederi

Becali, sfârşit de tranziţie (un articol semnat de Cătălin Striblea despre cum condamnarea lui Gigi Becali marchează sfârşitul tranziţiei în care România se regăseşte de peste 20 de ani)

Cât va executa Gigi Becali din pedeapsa de trei ani dictată în dosarul „Schimbul de terenuri”

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite