Ce a înţeles Giovanni Becali, după ce vărul lui a ajuns după gratii: „Decât sănătos şi sărac, mai bine la puşcărie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi şi Ioan (Giovanni) Becali FOTO Adevărul
Gigi şi Ioan (Giovanni) Becali FOTO Adevărul

Ioan (Giovanni) Becali a făcut o afirmaţie iresponsabilă la doar câteva ore după ce Gigi a fost trimis la penitenciarul Jilava. Vorbele impresarului reflectă mentalitatea oricărui infractor.

Invitat la Realitatea TV, unde ar fi trebuit să facă „dezvăluiri în premieră“, Ioan Becali, care are calitate de inculpat în „Dosarul Transferurilor“, a şocat printr-un discurs sfidător, de om care se vede deasupra legii.

„Vreau să mă fac un europarlamentar. Să ajung în Parlamentul European şi să vorbesc fără cască. Să vorbesc în franceză, germană, engleză, portugheză. O să mă întrebe de ce nu folosiţi cască şi o să le răspund: pentru că înţeleg ce spuneţi dumneavoastră. Vreau doar să reprezint România într-un stil demn, într-un cadru demn, cu curaj şi capul sus şi să-i invit pe acei domni să vadă ce se petrece in România la faţa locului. Să-i arăt eu doamnei Redding (n.r. - comisarul european pe Justiţie) ce se întâmplă în România“, şi-a început discursul Giovanni.

Acesta a povestit care va fi următorul pas, după ce a luat această decizie de a intra în politică. „Eu trebuie să mă înscriu la un partid mare, puternic, o să negociem, important e că m-am decis eu că nu mai pot să tac“, a adăugat impresarul.

El şi-a încheiat discursul cu o concluzie halucinantă, după ce presa a dezvăluit meniul lui Gigi Becali în închisoare, în prima zi de detenţie.

„Decât să fiu sănătos şi sărac, mai bine mă duc la puşcărie! Ce să fac, să stau pe stradă? Fac o infracţiune şi mă duc la puşcărie! Păi, n-aţi văzut ce meniu au? Supă de găluşti, marmeladă“, a declarat Giovanni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite