Cum au sărbătorit steliştii câştigarea Supercupei României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steliştii au turnat halbele de bere în capul lui Latovlevici FOTO gsp.ro
Steliştii au turnat halbele de bere în capul lui Latovlevici FOTO gsp.ro

Imediat după fluierul final al meciului Steaua-Petrolul din Supercupă, steliştii au dat startul petrecerii chiar pe terenul de joc. Elevii lui Reghecampf au sărbătorit într-un mod inedit câştigarea primului trofeu al noului sezon.

Deşi n-au trecut nici două luni după petrecerea grandioasă organizată în cinstea câştigării titlului de campioană a României, Steaua a pornit după Supercupa României o nouă fiestă, de data aceasta chiar pe terenul de joc la finalul partidei cu Petrolul. Bucuroşi că au câştigat trofeul, steliştii au dat startul la petrecere, fiecare jucător primind câte o halbă de bere din partea sponsorului competiţiei.

La fel ca la petrecerea de titlul, trei dintre stelişti au fost sufletul echipei. Latovlevici, Georgievski şi Nikolici au dat tonul la distracţie şi au făcut o baie cu bere coechipierilor lor. Pofta de şotii a celor trei i-a ademenit şi pe ceilalţi stelişti, care au petrecut minute în şir pe gazon, sărbătorind câştigarea primului trofeu din noul sezon.

CITIŢI ŞI: 

Toate reacţiile după Supercupa României câştigată de Steaua în faţa Petrolului

VIDEO Steaua - Petrolul 3-0: Măturând cu „lupii“ în Supercupa însângerată

Scene de groază în trenul care transporta suporterii Petrolului la meciul de Supercupă: un fan ploieştean a murit, după ce a căzut din tren

UPDATE VIDEO Un suporter al Petrolului a murit după ce a căzut din trenul care ducea fanii la meciul de Supercupă

Dovadă de amatorism: cum l-a pierdut Petrolul pe Bokila, cel mai bun atacant din România. Managerul Valeriu Răchită a povestit culisele unui dezastru

Reghecampf le-a dat steliştilor vestea cea mai bună, după Supercupa câştigată: fanii pot răsufla uşuraţi acum

LIVETEXT Steaua-Petrolul 3-0. Incidente între suporteri şi jandarmi înainte de startul Supercupei României

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite