Reghecampf le-a dat steliştilor vestea cea mai bună, după Supercupa câştigată: fanii pot răsufla uşuraţi acum

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf

Pe lângă faptul că echipa lor favorită a luat al 53-lea trofeu din istoria ei, suporterii formaţiei din Ghencea au de acum un motiv în plus de bucurie: pot privi cu încredere spre grupele Ligii Campionilor, după un anunţ făcut de „Reghe“.

Steaua a arătat, miercuri seară, că rămâne principala favorită la titlu şi în viitorul campionat, învingând Petrolul cu un categoric 3-0. De acum, principala grijă a fanilor va fi intrarea în grupele Ligii Campionilor, obiectiv pentru atingerea căruia roş-albaştrii ar trebui să joace trei tururi preliminare.

Dacă până la verdictul favorabil de la UEFA, Vlad Chiricheş era dat ca şi transferat în această vară, acum, când formaţia din Ghencea va evolua în Europa, fundaşul Stelei a devenit netransferabil.

„Nu mai pleacă nimeni, avem treabă, trebuie neaapărat să ajungem în grupele Ligii Campionilor. Acum e important ca suporterii să umple stadionul cu Vardar, avem mare nevoie de ei“, a anunţat Laurenţiu Reghecampf la Digi Sport, îndemnându-i pe suporteri să vină la meciul de la 16 iulie.

„Reghe“ a comentat şi victoria din Supercupa: „Am câştigat încă un trofeu, de o manieră categorică, iar diferenţa a fost mică pe tabelă, faţă de raportul de forţe din teren. Am văzut că CFR se prezintă extraordinar în pregătiri, dar cred că ne vom păstra titlul“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite