CTP, încântat de decizia în cazul Halep: cum crede că Simona a obținut reducerea suspendării

0
Publicat:

Simona Halep (32 de ani) își pregătește deja revenirea în tenis, după ce TAS i-a redus suspendarea de 4 ani pentru dopaj, valabilă până pe 6 octombrie 2026 după decizia Sport Resolutions, la doar 9 luni. Ceea ce înseamnă că „Simo“ e chiar victima unei nedreptăți, după cum Adevărul a explicat aici.

Cristian Tudor Popescu
Cristian Tudor Popescu

Victoria Simonei de la Lausanne l-a încântat, dar l-a și surprins pe Cristian Tudor Popescu. Contactat de gsp.ro, reputatul comentator a salutat reducerea pedepsei, dar l-a făcut praf pe Patrick Mouratoglou. Vorbim despre antrenorul sub comanda căruia Halep s-a ales cu această poveste ultramediatizată de dopaj.

Ce a spus Cristian Tudor Popescu?

*Simonei Halep i s-a făcut dreptate, este o veste foarte bună în ciuda faptului că e surprinzătoare, eu nu am mai auzit de o asemenea reducere de suspendare până acum, de la 4 ani la 9 luni. Și este o veste foartă bună pentru că Tribunalul de la Lausanne a ținut seama de ce am spus din primul minut și până azi.

*Am susținut mereu, am și scris, că Simona a greșit, dar nu pot să cred că în mod conștient ar fi introdus în corp acea substanță! Faptul că Mouratoglou, chiar atât de târziu, a recunoscut - pentru că din ordinul lui i s-a dat acel colagen contaminat, iar Simona nu a știut ce a luat -, asta a contat.

*Cele 9 luni date ca pedeapsă sunt corecte, o penalizează pentru că s-a dat pe mâna acestui escroc cu bagaje, să țină minte să nu mai facă așa ceva. Și-a abandonat staff-ul și s-a pus în brațele altui staff străin. Acest escroc a fost izgonit recent de echipa lui Holger Rune, Simona ar fi trebuit să se informeze mai bine înainte de a se abandona pe mâna escrocului Mouratoglou!

*Vestea cea mai bună e că de mâine poate intra la turnee, la Indian Wells e târziu, dar bănuiesc că la Miami va juca și e important să adune meciuri, mai ales că ea s-a antrenat, e foarte posibil ca Simona să revină la forma ei de altădată. Dacă s-ar fi făcut doi ani, nu știu. Eu cred că Simona Halep mai poate să revină.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite