CTP are un plan extraordinar: Ce i-a sugerat lui Ţiriac pentru a transforma Clujul în capitala tenisului românesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CTP

Impresionat de ce a văzut, sâmbătă şi duminică, la meciurile de Fed Cup dintre România şi Elveţia, reputatul jurnalist a lansat o provocare interesantă pentru cel mai bogat român.

Clujul le-a lăsat tuturor o impresie formidabilă în acest weekend şi poate fi răsplătit pentru căldura cu care a primit echipa de Fed Cup a României.

Cristian Tudor Popescu a fost încântat de ce a văzut în inima Ardealului şi tribunele pline de la Sala Polivalentă, acolo unde s-a stabilit un record de asistenţă pentru România, i-au dat o idee destul de bună.

Concret, într-o intervenţie la Digi 24, CTP i-a sugerat lui Ion Ţiriac să readucă turneul Bucharest Open în România, însă nu în Capitală, acolo unde nu sunt condiţii din cauza situaţiei de la Arenele BNR, ci la Cluj.

Ce a spus Cristian Tudor Popescu?

*Aproape că aş spune că n-am văzut la Bucureşti, de-a lungul anilor, un public atât de cald, atât de implicat, de entuziast, cum este publicul de la Cluj şi de aceea i-aş face o sugestie lui Ion Ţiriac: să îşi mute turneul, cel care se desfăşoară acum la Budapesta, Open-ul României, şi care nu se mai poate desfăşura acum în Bucureşti pe Arenele BNR din motivele ştiute, i-aş sugera lui Ion Ţiriac să discute cu autorităţile locale, cu Primăria Clujului şi să organizeze Open-ul României la Cluj. 

*Cred că merită Clujul asta şi merităm noi toţi, iubitorii de tenisului din România, să avem din nou atât Openul României, cât şi turneul WTA care s-a organizat la Bucureşti în ultimii ani în nişte condiţii improprii, uneori triste, să fie mutat şi el la Cluj! 

*Să facem capitala tenisului românesc la Cluj, dacă Bucureştiul nu e în stare!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite