Cristiano Ronaldo, un părinte sever: Ce n-are voie să consume băiatul său de 10 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristiano Ronaldo e foarte aproape să devină cel mai bun marcator din istoria echipelor naţionale
Cristiano Ronaldo e foarte aproape să devină cel mai bun marcator din istoria echipelor naţionale

Portughezul e renumit în lumea sportului de performanţă datorită stilului său de viaţă. Unul pe care încearcă să-l transmită şi celor patru copii ai săi.

Dacă Lionel Messi a fost în centrul atenţiei în weekend, datorită interviului acordat în Spania, în schimb, rivalul său, Cristiano Ronaldo (35 de ani), a strălucit în Dubai (Emirate), unde a fost declarat „Fotbalistul secolului“, în cadrul galei Globe Soccer Awards.

„Sper să fiu în formă pentru a mai evolua câţiva ani. Nu eu urmăresc recordurile, ele mă urmăresc pe mine“, a spus portughezul, cu ocazia primirii trofeului. Iar lusitanul are toate şansele să joace până la 40 de ani, cum şi-a propus, având în vedere stilul său de viaţă. Unul pe care încearcă să-l transmită şi celor patru copii ai săi (are doi băieţi şi două fete). 

Deocamdată, cel mai sever e cu Cristiano jr, în vârsta de 10 ani, născut dintr-o mamă a cărei identitate n-a fost dezvăluită niciodată şi care a semnat un contract pentru a ceda custodia copilului.

„Vom vedea dacă fiul meu (n.r. - Cristiano jr) va deveni un fotbalist mare. Câteodată, bea Cola şi îi place să mănânce cartofi prăjiţi. Ceea ce mă irită, iar el ştie asta. Uneori, îl pun să facă o baie în apă rece pentru o recuperare mai rapidă, după o alergare pe bandă, şi el îmi spune: <<Tată, e foarte rece acolo>>. E în regulă, are doar zece ani, totuşi. Îi spun mereu că trebuie îţi trebuie muncă şi dedicare pentru a avea succes. Nu o să pun presiune pe el să ajungă fotbalist, dar mi-ar plăcea“ a spus starul celor de la Juventus pentru football-italia.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite