Ronaldo l-a ales pe Messi "jucătorul anului", însă argentinianul nu i-a întors favorul! Cu cine a votat Lewandowski

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ronaldo

Joi seara, în cadrul unei ceremonii care s-a desfăşurat online, au fost decernate premiile FIFA “The Best” pentru anul 2020, câştigătoriil fiind desemnaţi în urma voturilor selecţionerilor, căpitanilor echipelor naţionale, presei şi fanilor.

În ierarhia celor mai buni jucători, Lewandowski a obţinut 52 de puncte, pe locul doi s-a clasat Cristiano Ronaldo, cu 38 de puncte, în timp ce Lionel Messi a adunat 35 de puncte şi a ocupat locul trei

Opţiunile fiecărui votant sunt publice, iar presa s-a amuzat pe seama alegerilor făcute de cei doi mari rivali Ronaldo şi Messi. Portughezul a renunţat la orgolii şi l-a trecut pe locul secund pe maree su rivalm Messi. Pe prima poziţie l-a ales chiar pe Lewandowski, iar pe cea de treia pe Kylian Mbappe.

În schimb, argentinianul Lionel Messi l-a votat pe Neymar pentru premiul FIFA The Best, pe locul l-a indicat pe  Kylian Mbappe, iar pe trei Lewandowski. 

Ierarhia finală a fost aceeaşi cu cea votată de Răzvan Marin şi de selecţionerul Mirel Rădoi. 

Citeşte şi Lewandowski a câştigat trofeul FIFA „The Best“. Maradona şi Rossi au fost omagiaţi la ceremonia online organizată de forul mondial

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite