Cristi Tănase se desparte de Steaua după şase ani. Destinaţie exotică pentru "Dodel"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficialii stelişti au confirmat mutarea: Cristi Tănase a fost vândut la echipa chineză Tianjin Teda. Fotbalistul era din 2009 în Ghencea.

După ani la rând în care s-a speculat o posibilă despărţire de Steaua, a venit şi momentul transferului pentru Cristi Tănase. Fotbalistul de 28 de ani începe mâine o lungă călătorie spre China, urmând să evolueze pentru formaţia Tianjin Teda. Echipa ocupă locul 12 din 16 la jumătatea sezonului şi este antrenată de un olandez cunoscut, Arie Haan.

Tănase, care avea la Steaua un salariu de 200.000 de euro, va câştiga în China de patru ori mai bine, iar Steaua va încasa aproximativ un milion de euro. Pe de altă parte, e de aşteptat ca fotbalistul să aibă probleme de comunicare cu coechiperii săi chinezi. 

La DolceSport, Valeriu Argăseală a confirmat mutarea: "Transferul lui Tănase, din punct de vedere al clubului, este acceptat. Şi clubul din China s-a pus de acord cu Tănase, cred că mâine dupa amiază va pleca pentru a-şi face controlul medical şi a semna contractul. Este căpitanul echipei, este jucătorul care şi-a petrecut şase ani în Ghencea, a dat tot ce a avut mai bun. Acum trebuie să îi mulţumim, vine o vreme când şi jucătorul simte că trebuie să plece. A găsit această oportunitate, iar clubul nu se opune atunci când jucătorii îşi găsesc situaţii mai bune pentru ei. Ca atare am căzut de acord", a spus Argăseală. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite