Rădoi, dezvăluiri în premieră: ce l-a convins să înceapă o carieră de antrenor şi ce le-a cerut suporterilor Stelei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rădoi (dreapta) a fost o soluţie-surpriză pentru banca Stelei
Rădoi (dreapta) a fost o soluţie-surpriză pentru banca Stelei

Fostul mijlocaş nu era tentat, în mod deosebit, de o carieră pe bancă tehnică, însă o serie de episoade l-au convins să-şi schimbe optica.

Mirel Rădoi a acceptat să devină antrenorul Stelei, decizie care i-a surprins, inclusiv pe cei care îl cunosc destul de bine pe fostul internaţional.

Într-un interviu acordat Dolce Sport în cantonamentul roş-albaştrilor din Austria, Rădoi a dezvăluit ce l-a îndemnat să facă acest pas spre cariera de antrenor.

„M-am obişnuit cu gândul de a fi antrenor. Nici în momentul de faţă nu găsesc motivul real pentru care mi-am schimbat părerea. Probabil pentru că, în ultima perioadă, mai tot timpul antrenorii îmi cereau sfatul legat de tactică sau de un antrenament. Când am primit oferta, atunci m-am hotărât să vin antrenor la Steaua. Deocamdată, rezultatele nu mă pot impune ca antrenor, pentru că abia am început. Dar probabil că mă poate impune experienţa pe care am câştigat-o în perioada când am jucat la Steaua, ştiind atâtea despre spiritul acestei echipe“, a declarat Rădoi.

El a avut şi un mesaj pentru fanii Stelei care au abandonat echipa după conflictul CSA – FCSB: „Va trebui să găsim o cale de mijloc pentru că echipa are nevoie de suportul lor. Cred că cei care vor veni la stadion ne vor încuraja. Chiar dacă echipa a trecut prin momente dificile, trebuie să fie alături de jucători“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite