Cristi Tănase, dosar penal pentru alcool

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristi Tănase pare să fie blestemat. Contestat atât în Ghencea, cât şi la echipa naţională, „Dodel” a mai primit o lovitură grea ieri: Poliţia i-a reţinut permisul auto şi i-a întocmit dosar penal.

Jucătorul de 23 de ani s-a urcat băut la volan, marţi noapte, când a plecat din clubul Ilusion din Piteşti, unde petrecuse cu mai mulţi prieteni, printre care şi cu Liviu Făcăleaţă, omul de afaceri argeşean anchetat în „Cazul Penescu".

El a fost oprit de către poliţia rutieră în jurul orei 3.00, iar aparatul etilotest a indicat o alcoolemie de 0,20%. Şi asta nu e tot! Tănase avea deja permisul suspendat! El le-a spus poliţiştilor că i-a fost luat carnetul pentru depăşirea vitezei legale în septembrie, dar a depus contestaţie. A uitat însă să ducă şi grefa la Poliţie.

Aşa că s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis auto. „Contravenţia de acum va fi absorbită de dosarul penal, fiind o situaţie agravantă, motiv pentru care trei luni va avea permisul suspendat", a spus inspector Robert Radu, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş. Tot ieri Tănase a mai aflat şi că mama sa a suferit un accident, lovind un TIR. Singura veste bună este că Cristina Tănase a scăpat teafără.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite