Craiova, ca la spitalul de nebuni: Rădoi – Cîrțu, declarații virulente în public

0
Publicat:

Adus la CS U Craiova în luna august, Mirel Rădoi (41 de ani) și-a încheiat mandatul după doar 21 de meciuri oficiale: 10 victorii, 5 egaluri, 6 înfrângeri, golaveraj: 30-25. Aflat în conflict mocnit cu conducerea, după excluderea unor jucători din lot precum Andrei Ivan și Jovan Marković, fostul selecționer a cedat după seria de cinci partide fără victorie.

Mirel Rădoi a încheiat conturile cu CS U Craiova după eliminarea din cupă.
Mirel Rădoi a încheiat conturile cu CS U Craiova după eliminarea din cupă.

Miercuri seară, după 1-2 cu FC Argeș, rezultat care a scos Craiova din Cupa României, Rădoi și-a prezentat demisia, declanșând și un război al declarațiilor cu președintele Sorin Cîrțu. „Dacă ne luăm după nea Sorin, rezultatele sunt consecinţa unui joc slab. Dacă cei din conducere se cred antrenori înaintea mea şi fac analize, îi las pe dânşii să conducă“, a tunat Rădoi.

Răspunsul lui Cîrțu? Unul pe măsură, la Prima Sport: „Ai ratat obiectivul din cupă, ai ratat obiectivul de a nu pierde cu FCU Craiova. Nu te supăra. Am acceptat înfrângerea, dar nu putem fi de acord. Nu ți-e rușine? Nu-ți dai seama ce vorbești? Nu vreau să mai aud numele lui Rădoi!“. Până la găsirea unui alt principal de pregătirea Craiovei se va ocupa interimarul Dragoș Bon.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite