Coronavirus. Gigi Becali anunţă salvarea României: „În două, trei săptămâni, trece pandemia“. Pe ce se bazează

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Latifundiarul din Pipera a oprit, deocamdată, antrenamentele echipei, însă e convins că boala care face ravagii la nivel mondial va ocoli România.

Gigi Becali îşi schimbă părerile despre coronavirus de pe o zi pe alta. Când Liga I a fost suspendată, el a criticat decizia, spunând că nu era cazul pentru aşa ceva.

„Văd că în Anglia s-a jucat cu nu ştiu câţi spectatori. La noi, s-au vindecat astăzi trei români, vă dău eu în premieră. Avem opt vindecaţi deja. Dacă la noi n-a murit nimeni, cum să întrerupem campionatul? CFR vrea să amâne, pentru că ar fi în avantajul ei. A consumat energie. Petrescu a scos tot untul din jucători. E mai convenabil să se întrerupă pentru ei. Până săptâmâna care vine, se vor vindeca toţi bolnavii de coronavirus, aşa cred“, spunea, joia trecută, omul de afaceri.

Apoi însă, în decurs de câteva zile, Becali şi-a schimbat discursul şi a oprit şi antrenamentele FCSB: „Am oprit tot până la noi ordine. Sănătatea e mai presus de orice. Băieţii vor avea liber. Nu e de joacă. Vom sta şi noi să vedem ce decizii vor lua cei din Guvern şi preşedintele României. În momentele astea, jucătorii mei trebuie să se ferească de acest virus şi trebuie să aibă grijă de familiile lor“.

Chiar dacă inclusiv el a spus că „nu e de joacă“ în ceea ce priveşte pandemia, Becali a insistat că România va fi ferită de problemele care au apărut în alte ţări.

„Să vedem ce vom face. Rămân la părerea că la noi nu vor fi probleme pentru că avem Sfânta Liturghie şi se roagă preoţii şi călugării. Am încredere în Dumnezeu, care ne va ocroti de boală. În două, trei săptămâni trece treaba asta cu coronavirusul. Dar să nu vorbim despre asta“, a explicat patronul FCSB.

Eu spun că unde se face Sf. Liturghie, boala intră mai greu. Dacă oamenii s-ar duce la Sfântul Maslu, ar fi gata. Eu pup mai tare icoanele acum. Cum să nu merg la biserică? Eu n-am nebunia asta, sângele lui Hristos nu poate să aibă vreun microb. Gigi Becali patron FCSB  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite