Coronavirus. După pandemie, urmează dezastrul financiar! Gigi Becali anunţă tăieri salariale masive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali le-a dat liber fotbaliştilor, însă vrea acum să le ia din bani
Gigi Becali le-a dat liber fotbaliştilor, însă vrea acum să le ia din bani

În aceste zile, oamenii stau acasă pentru a nu răspândi virusul. Peste câteva luni, din păcate, mulţi vor sta acasă din cauza piederii locurilor de muncă.

Coronavirus a creat o situaţie cu multe necunoscute din punct de vedere medical, însă oferă deja şi o certitudine din punct de vedere economic: va urma o perioadă catastrofală în care se vor închide afaceri şi se vor pierde locuri de muncă.

Şi nici fotbalul nu va fi ferit de această recesiune. Gigi Becali a vorbit, astăzi dimineaţă, la Pro X, propunând tăieri salariale masive după ce Liga I a fost suspendată, într-o primă fază, până la 31 martie, cu posibilitatea reală de a rămâne suspendată chiar şi pe o perioadă mai lungă.

Ce a spus Gigi Becali?

*Fotbalistul trebuie să câştige bani, dacă munceşte. Dacă nu munceşti, atunci nu câştigi bani. E forţă majoră şi se pot face nişte reguli. Se plăteşte doar 30%, 50% sau 60% din salarii. Sau nu se plăteşte pe perioada în care nu se joacă fotbal şi se prelungesc contractele cu câteva luni. 

*Dacă le expiră contractul în iunie, nu-i plăteşti pe jucători în lunile astea în care nu se joacă şi plăteşti după luna iunie. Dacă nu e muncă, n-ai cum să plăteşti! Sau să plătească Guvernul. Are aşa mari probleme Guvernul... Vai de cei din Guvern. Dar nu zic mai multe că fac puşcărie. E stare de urgenţă şi dacă zici ceva de Guvern te bagă la puşcărie. Aşa e proiectul de lege.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite