Cornel Dinu, tăios cu Iordănescu: „Draga Edi, Iedi, nici nu mai știu cum să-ți spun...“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Edward Iordănescu (46 de ani) e un capitol închis pentru naționala României. După un mandat de 908 zile, el a renunțat la postul de selecționer, publicând o scrisoare kilometrică de adio. Din păcate pentru Iordănescu, el n-a fot tocmai sincer în cele scrise, iar Adevărul a subliniat aici o idee „fluturată“ de fostul selecționer în fața publicului în care, paradoxal, n-a crezut chiar el!

Cornel Dinu, un bun analist
Cornel Dinu. FOTO: Facebook

Plecarea lui Edward Iordănescu de la echipa națională a fost comentată și de Cornel Dinu (75 de ani) în cadrul unui editorial savuros scris pentru Fanatik. Fostul mare internațional, dar și selecționer, cu 67 de meciuri jucate pentru prima reprezentativă, a lăsat de înțeles că Iordănescu a refuzat prelungirea contractului cu FRF, tentat de petrodolarii arabilor din zona Golfului Persic.

Ce a scris Cornel Dinu despre Edward Iordănescu?

*Ni s-a dat de înțeles că n-ar fi vorba de bani, ci de dorința lui Edi Iordănescu de a fi mai mult în mijlocul familiei. Numai că presa vuiește că l-ar aștepta „peșteri” pline cu averi în lumea lui Ali Baba. „Golful” cu bani înghite tot. Când nimic nu este mai râvnit și te obligă, ca bun român, să conduci echipa națională. Echipa re-pre-zen-ta-ti-vă, da?! Din păcate, mă așteptam la așa ceva… tare deprimant…

*Dragă Edi… Iedi… nici nu mai știu cum să-ți spun… nu merge și „de suflet”, și „de bani”! Oricât ar fi de mulți… Abandonând visul oricărui antrenor, acela de a-și antrena cât mai mult timp echipa națională… re-pre-zen-ta-ti-vă, da?!… și, prin victorii, să-și servească poporul, deziderat nobil, sublim într-o singură viață dată din mângâierea Domnului.

*Știu, sunt desuet. Trăim vremuri sălbatice, în care doar banul contează. A-ți servi țara și a aduce bucurie poporului tău nu mai contează, nu mai dă nimeni doi bani pe „prostiile” astea depășite… Banul, doar banul și cât mai mult, este vânat și contează.

*În cazul tău, dragă Edi… Iedi… nici nu mai știu cum să-și spun… vom vedea. Dacă într-adevăr vrei să stai mai mult cu familia, doar timpul ne-o va spune… E foarte posibil pentru că vei avea toate condițiile să o iei cu tine… la Ali Baba… Golful e superb… Putred de bogat și superb…

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite