Copos: “Şi eu sunt supărat pe jucători! Unii au salarii foarte mari!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Copos
George Copos

Toată lumea e nemulţumită la Rapid. Jucătorii, din cauza faptului că vor încasa doar 10 la sută din restaţele financiare, în urma deciziei luate duminică de Adunarea Generală a creditorilor (controlată de firmele lui Copos), patronul, de unii fotbalişti. “Vinovaţi” de faptul că au salarii prea mari.

“Jucătorii sunt supăraţi? Şi eu sunt extrem de supărat pentru că împreună cu firmele din grupul Ana am pierdut 23,5 milioane de euro. Iar cu 23,5 milioane de euro puteam să creez 3.500 de locuri de muncă. E dreptul jucătorilor să facă ce vor, dar, în acelaşi timp, pot să spun că e adevărat faptul că unii dintre ei au salarii foarte mari. Eu nu mai am nicio treabă de trei ani. Am plătit acei bani, 23,5 milioane de euro, în ultimii trei ani doar din respect faţă de culorile clubului. Am plătit ce era de plătit până la 31 martie pentru licenţă, iar după participarea la Adunarea Generală a creditorilor de ieri misiunea mea s-a încheiat", a declarat astăzi George Copos, într-un interviu pentru MEDIAFAX. 

Chiar şi în insolvenţă, la Rapid se cheltuie foarte mulţi bani pe salarii şi prime. Potrivit "Gazetei Sporturilor", cel mai bine plătit jucător din lotul echipei din Grant este Ovidiu Herea, care încasează un salariu anual de 250.000 de euro. 

În topul celor mai mari salarii de la Rapid urmează Nicolae Grigore (180.000 de euro) şi Stefan Grigorie (175.000 de euro).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite