Andone face dezvăluiri, în premieră, despre negocierile dintre Copos şi Stoica pentru vânzarea Rapidului: s-a stabilit suma de care depinde viitorul giuleştenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Andone
Ioan Andone

Un apropiat al lui Gruia Stoica, omul de afaceri care vrea să preia gruparea de lângă Podul Grant, Ando a asistat la tratativele care s-au purtat pentru finalizarea tranzacţiei. Tehnicianul a dezvăluit cum a ajuns prieten cu „Regele vagoanelor“ şi care va fi rolul său în Giuleşti, dacă patronatul se va schimba.

De acum nu mai e niciun secret: de această dată, George Copos chiar vrea să vândă Rapidul. Împlicat în „Dosarul Transferurilor“ şi în „Dosarul Loteria“ - în ambele riscă să facă închisoare, pedeapsa cerută fiind cu executare - Copos nu mai are bani şi chef de fotbal. 

„George Copos m-a rugat să-l pun în legătură cu cineva care este dispus să preia Rapidul. I-am oferit varianta Gruia Stoica, un om de afaceri serios, cu investiţii în zona feroviară. Omul are 9.000 de angajaţi. Directorul general de la firma lui Gruia este hunedorean de-al meu, a fost coleg în liceu cu soţia mea. Pe Gruia Stoica îl ştiu de 15 ani. Venea şi în trecut la meciuri…Mereu îmi spunea să mergem împreună la partidele din Liga Campionilor. Iar acum am vrut să ajut Rapidul“, a povestit Andone pentru site-ul sport24h.ro.

Tehnicianul nu pune la îndoială intenţia lui Copos de a scăpa de Rapid: „Este decis 150 la sută să vândă! Am asistat la negocieri şi ştiu despre ce vorbesc. Dar vrea să lase Rapidul pe mâini bune“.

CLICK AICI PENTRU A CITI INTERVIUL INTEGRAL ŞI PENTRU A AFLA SUMA DE CARE DEPINDE VIITORUL RAPIDULUI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite