CM 2014. VIDEO Germania – Ghana 2-2. Klose a egalat recordul de goluri marcate la Mondiale deţinut de Ronaldo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Miroslav a ajuns la cota de 15 goluri marcate în cele patru Cupe Mondiale la care a participat şi jucat. FOTO: Reuters
Miroslav a ajuns la cota de 15 goluri marcate în cele patru Cupe Mondiale la care a participat şi jucat. FOTO: Reuters

Reprezentativa Germaniei a încheiat la egalitate, scor 2-2 , meciul susţinut, sâmbătă, la Fortaleza, în compania Ghanei, în etapa a doua a grupei G de la Cupa Mondială din Brazilia, rezultat în urma căruia ambele echipe îşi menţin şansele privind calificarea în optimi.

Prima repriză a meciului a fost una lipsită de goluri, cu toate că ambele echipe au avut ocazii importante. Scorul a fost deschis de germani în minutul 51 de Goetze după o foarte bună centrare a lui Thomas Muller, însă după numai patru minute, minutul 55, africanii au reuşit egalarea prin A. Ayew. Mai mult de atât, ghanezii întors scorul după golul din minutul 63 al lui Asamoah Gyan.

La două minute după ce l-a schimbat pe Goetze, Klose înscrie (minutul 71) în poarta apărată de Dauda, reuşind să-l egaleze în clasamentul celor mai buni marcatori din istoria Cupelor Mondiale pe Ronaldo, jucător care ocupa prima poziţie cu cele 15 reuşite ale sale.

Cele două selecţionate au oferit meci frumos în care victoria a fost vizată atât de Germani, dar şi de ghanezi. Echipa africană a ameninţat poarta lui Neuer de mai multe ori, însă portarul german a fost într-o formă de zile mari.

Vezi aici rezumatul meciului Germania - Ghana

În urma acestui rezultat, Germania îşi menţine prima poziţie în grupă prin cele patru puncte strânse după două etape, în timp ce Ghana secondează selecţionată europeană, având două puncte. Meciul al doilea din grupa G va avea loc duminică între Statele Unite ale Americii şi Portugalia.

Echipele de start:

Germania: Neuer - J. Boateng, Mertesacker, Hummels, Howedes - Lahm, Khedira, Kroos - Gotze, Ozil, Muller

Selecţioner: Joachim Low

Ghana: Dauda - Afful, Boye, Mensah, Asamoah - Rabiu, Muntari - Atsu, K.P. Boateng, A. Ayew – Gyan

Selecţioner: James Appiah

Pe băncile de rezerve ale celor două echipe au fost următorii jucători:

Germania: Weidenfeller, Zieler - Durm, Ginter, Mustafi, Draxler, Grosskreutz, Kramer, Schweinsteiger, Klose, Podolski, Schurrle

Ghana: Adams, Kwaresey - Inkoom, Opare, Sumaila, Acquah, Adomah, Badu, Essien, Wakaso, J. Ayew, Waris

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite