Cîrstea – Sabalenka, diseară, la Miami Open: Ora meciului a fost anunțată de organizatori

0
Publicat:

Sorana Cîrstea (32 de ani) e în elita tenisului feminin! Acum două săptămâni, românca a avansat până în sferturile de la Indian Wells, unde doar o confruntare dură, cu liderul mondial, Iga Swiatek (Polonia, 21 de ani), a oprit seria partidelor excelente făcute de „Sori“.

Sorana

Probabil, mulți au crezut că, ajunsă la Miami Open, un turneu la fel de important precum Indian Wells, Cîrstea va fi incapabilă să facă o figură la fel de frumoasă. Din contră! Sorana a avansat, încă o dată, până în sferturi. De această dată, fără set pierdut în cele patru meciuri de până acum, cu Contreras Gomez (179 WTA), Garcia (4 WTA), Muchova (55 WTA) și Vondrousova (103 WTA).

Urmează acum, în această seară, marele meci cu Aryna Sabalenka (Belarus, 24 de ani, 2 WTA), o adversară pe care „Sori“ o va întâlni, în premieră. Iar organizatorii au anunțat ora partidei, care pune la bătaie un cec în valoare de 352,635 de dolari pentru o calificare, în semifinale. Așadar, Cîrstea – Sabalenka va fi, diseară, de la ora 20.00, în direct pe Digi Sport 2, postul care transmite Miami Open în România. În semifinale, învingătoarea meciului Cîrstea – Sabalenka se va intersecta cu jucătoarea care se va impune în partida Alexandrova (18 WTA) – Kvitova (12 WTA).

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite