Cîrstea joacă, la Miami, pentru cel mai mare cec din ultima perioadă: Miza duelului cu Sabalenka

0
Publicat:

Sorana Cîrstea dă de cele mai bune jucătoare ale lumii, la ora actuală, în cadrul turneelor americane de pe hard! La Indian Wells, parcursul ei s-a oprit, în sferturi, după un duel tare cu Iga Swiatek (Polonia, 21 de ani, 1 WTA). Acum, la Miami Open, românca va juca, în sferturi, cu Aryna Sabalenka (Belarus, 24 de ani, 2 WTA). Partida urmează să fie programată de organizatori și, cel mai probabil, se va disputa miercuri. Digi Sport 2 va transmite acest meci.

Sorana Cîrstea, încântată după ce a reușit în SUA. FOTO: Arhiva Adevărul
Sorana Cîrstea, încântată după ce a reușit în SUA. FOTO: Arhiva Adevărul

Forma sportivă radical îmbunătățita a Soranei în America i-a adus până acum și câștiguri importante în plan financiar. În California, ea a fost răsplătită cu suma de 184,465 de dolari pentru calificarea în sferturile de la BNP Paribas Open. La Miami, „Sori“ și-a asigurat deja un cec identic, tot de 184,465 de dolari, având în vedere că întrecerile de la Indian Wells și Miami sunt de aceeași categorie, WTA 1.000.

Dacă va trece și de Sabalenka, în următorul meci, Cîrstea va primi cel mai mare bonus din ultima perioadă! Pentru că o calificare, în semifinale, valorează 352,635 de dolari, la Miami Open. Indiferent de ce va face însă, în turul următor, „Sori“ e deja printre cele mai bogate jucătoare din istoria tenisului, după cum Adevărul a arătat aici, prezentând cifrele oficiale.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite