Chivu spune adio Interului după 6 ani: răspuns engimatic privind următoarea sa destinație

0
Publicat:

Fostul internaţional român, Cristian Chivu (43 ani), a anunţat că se desparte de Inter Milano, club la care a activat în ultimii şase ani ca antrenor al echipelor juvenile.

Cristi Chivu, un fost fotbalist emblematic pentru Inter Milano. FOTO: Facebook
Cristi Chivu, un fost fotbalist emblematic pentru Inter Milano. FOTO: Facebook

"Am început cu (echipa) Under-14, cei din 2005 (...). Aş spune că aici se încheie parcursul meu la Inter. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care mi-au permis să fac acest lucru şi celor trei grupuri fantastice de băieţi cu care am avut norocul să lucrez. Gata, acum mergem înainte'', a spus Chivu după ce echipa pe care o pregătea, Inter Primavera, a pierdut în semifinalele campionatului Italiei.

Chivu a jucat pentru Inter între 2007 şi 2014, câştigând tripla campionat, Cupa Italiei, Liga Campionilor în 2010, sub comanda lui Jose Mourinho. În 2018, fostul fundaş al naţionalei României a revenit ca antrenor la club, pregătind pe rând echipele U14, U17, U18, U19.

În privinţa viitorului său, Chivu nu a oferit prea multe detalii. ''Ideile nu lipsesc şi nici oportunităţile. Acum voi lua câteva zile de pauză, au fost şase ani fantastici, în care am pus suflet şi toate cunoştinţele pe care le aveam. Am încercat să transmit ceva şi în acelaşi timp am învăţat multe de la aceşti băieţi minunaţi'', a mai spus Chivu, citat de portalul FC Inter News.

Chivu a mai jucat în cariera sa la CSM Reşiţa, Universitatea Craiova, Ajax Amsterdam şi AS Roma.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite