Chiricheş, talismanul lui Tottenham. Cu românul în teren, londonezii zburdă în Premier League. Swansea, ultima victimă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu Vlad Chiricheş titular, Tottenham a făcut un meci mare pe terenul lui Swansea, impunându-se cu 3-1. Românul a jucat fără greşeală şi a primit aprecieri din partea jurnaliştilor britanici.

Vlad Chiriches a fost integralist în meciul pe care Tottenham l-a câştigat lejer la Swansea în etapa a 22-a din Premier League. Românul a fost mereu sigur pe sine şi a incerceptat câteva baloane care ar fi putut pune în pericol poarta apărată de Hugo Lloris. Mai mult decât atât, fundaşul român a avut şi câteva incursiuni în ofensivă, de la el plecând câteva atacuri periculoase ale lui Tottenham.

Chiricheş a avut şi un moment mai dificil pe parcursul acestui meci. În minutul 68 a fost lovit puternic în zona nasului, dar, din fericire, după ce a primit îngrijiri medicale, a putut să revină pe teren. De remarcat este că de fiecare dată când românul joacă la Tottenham, echipa nu pierde. Până acum, fostul stelist a adunat 12 meciuri în tricoul lui Spurs.

În altă ordine de idei, togolezul Adebayor a fost eroul lui Tottenham, reuşind să marcheze două goluri. După acest rezultat, londonezii au urcat pe locul 5 în clasament (43 de puncte), fiind la opt puncte distanţă de liderul Arsenal.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite