CFR, zguduită din temelii: Ce se poate întâmpla, după ce echipa a câştigat titlul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CFR

Formaţia din Gruia sărbătoreşte, deocamdată, după încă un triumf în Liga I, însă poate avea o supriză neplăcută, la jumătatea lunii iunie.

La acest titlu cucerit de CFR Cluj au contribuit doi antrenori: Dan Petrescu şi Edward Iordănescu. 

Primul a lăsat echipa pe locul 3 după 11 etape, cu 21 de puncte, după FCSB (25 de puncte) şi Craiova (25 de puncte). Edward Iordănescu a debutat pe bancă la 6 decembrie 2020 şi de atunci a strâns 29 de partide pe banca ardelenilor, toate în campionat: 20 de victorii, 5 remize şi 4 înfrângeri. Golaveraj: 47-15. 

După triumful de la Botoşani, care le-a adus clujenilor titlul, Iordănescu a lăsat de înţeles că ia în calcul o plecare de la CFR: „La jumătatea lunii iunie, termin oficial contractul şi cred că, după meciul cu FCSB, mă voi aşeza şi vom vedea ce e de făcut. Mulţumesc patronului Nelu Vargă, mulţumesc preşedintelui Marian Copilu şi tuturor celor care au fost aproape de noi, zi de zi. Sub cuvânt de onoare, vă spun că nu ştiu ce se va întâmpla cu mine“, a spus tehnicianul CFR-ului. 

Ce înseamnă declaraţia lui Iordănescu jr? El speră să prindă un contract mai bun la o formaţie din străinătate, acum când şi-a trecut primul titlu din carieră în CV. Deja s-a vehiculat că, în cazul în care va părăsi CFR, Edward Iordănescu va fi înlocuit de Adrian Mutu, actualmente selecţioner la naţionala de tineret a României.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite