Ceremonie fastuoasă de deschidere a Cupei Mondiale. Morgan Freeman, invitat surpriză al organizatorilor GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul Morgan Freeman a aceptat invitația organizatorilor de a fi prezent pe stadionul Al Bayt din Doha la festivitatea de deschidere a Cupei Mondiale Qatar 2022. El a avut un discurs în care a invitat la pace, armonie și înțelegere între toate popoarele lumii, având partener de discuții o persoană cu probleme fizice.

Show-ul pregătit de FIFA și Qatar pentru deschiderea Campionatului Mondial a avut 7 acte. În acestea, au fost prezentate cele 32 de națiuni participante, apoi artiștii Fahad Al-Kubaisi și Jung Kook au interpretat piesa „Dreamers”, de pe albumul oficial al turneului final din acest an.

Actorul Morgan Freeman, invitat-surpriză la festivitate de deschidere a Mondialului. Foto Profimedia
Actorul Morgan Freeman, invitat-surpriză la festivitate de deschidere a Mondialului. Foto Profimedia

Morgan Freeman a revenit pe scenă pentru festivitatea de deschidere, vorbind depre fotbal și cum reușește acesta să unească țările de pe întrag mapamondul, apoi șeicul Tamim bin Hamad Al Thani al Qatarului, care a stat lângă președintele FIFA Gianni Infantino, a subliniat eforturile țării sale pentru organizarea acestei Cupe Mondiale. Practic, discursul conducătorului Qatarului a însemnat că festivalul fotbalului a fost deschis.

Un scurt foc de artificii a marcat încheierea ceremoniei, urmată la câteva zeci de minute de partida Qatar - Ecuador, prima de la CM Qatar 2022.

Qatar a pus 230 de miliarde de dolari pe masă și acum e epicentrul lumii fotbalului. Miile de suporteri au cântat și au făcut poze, care de care mai spectaculose, pe drumul de două ore până la stadionul Al-Bayt. 

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite