Ce au spus antrenorii după Barcelona – Bayern Munchen: Luis Enrique, la picioarele lui Messi. Guardiola, resemnat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul catalanilor a oferit o declaraţie superbă după meciul Barcelona – Bayern Munchen, pentru a-şi arăta aprecierea faţă de vedeta echipei sale, în timp ce omologul său a dezvăluit care era planul tactic prin care voia să câştige pe „Camp Nou“.

Luis Enrique (antrenor Barcelona), după meciul Barcelona – Bayern Munchen

*Am câştigat meciul în 15 minute pasionante.

*Bineînţeles, viaţa e mai uşoară, atunci când îl ai pe Messi. El face tot felul de minuni. Vedem asta în fiecare zi. E de pe altă planetă. Dincolo de meritele sale însă, şi ceilalţi jucători au contribuit la acest rezultat.

*Noi am avut mai multe ocazii de gol pe când, din ce ţin minte, la Bayern a fost doar faza cu Lewandowski, în prima repriză. 

*Am văzut mari surprize în fotbal, aşa că n-aş spune că suntem deja calificaţi. Vom merge la Munchen ca să câştigăm, aşa cum şi Bayern a venit aici ca să ne învingă. Am picat examenul de matematică la şcoală, aşa că nu să dau procente în privinţa şanselor noastre de calificare. Ştiu însă că miza e foarte mare şi, de aceea, jucătorii mei vor evolua la intensitatea maximă în retur.

Josep Guardiola (antrenor Bayern Munchen), după meciul Barcelona – Bayern Munchen

*Dacă n-ai posesie cu Barcelona, atunci e greu să faci ceva. Noi am vrut să „confiscăm“ mingea şi să-i obligăm pe ei să alerge după ea. Dar n-am dominat suficient la capitolul posesie. Am jucat bine până la primul gol, după care am pierdut controlul meciului. Am avut o poziţionare defectuoasă la primele două goluri şi, inevitabil, l-am luat şi pe al treilea. 

*Barcelona înseamnă Messi, însă ei au o echipă foarte bună per ansamblu, cu jucători de calitate în toate compartimentele.

*La 2-0 mai aveam şanse pentru retur. Cu 0-3 e însă mai dificil. Cu toate acestea, sunt foarte mândru de echipa mea. De aceea, am şi făcut o singură schimbare pe „Camp Nou“. Am vrut să merg pe mâna celor aflaţi pe teren. Aceşti băieţi au câştigat multe trofee în ultimele luni, inclusiv un Mondial. Tot ce a fost greşit a fost din cauza mea. Nu pot decât să-mi mulţumesc jucătorii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite