Cazul Benzema ia amploare în Franța după Mondiale: Notițele apărute în presă, contestate vehement

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Născut pentru a fi controversat! Cam așa se poate descrie Karim Benzema (35 de ani), atacantul care a dat marea lovitură, în luna octombrie, pentru a trăi o dezamăgire uriașă, în luna noiembrie. Și, așa cum era de așteptat, după Mondialul din Qatar a venit anunțul care a zguduit fotbalul francez, după cum Adevărul a scris aici.

Karim Benzema visa să câștige Mondialul din Qatar. FOTO: Arhiva Adevărul
Karim Benzema visa să câștige Mondialul din Qatar. FOTO: Arhiva Adevărul

Deși Mondialul s-a încheiat de o săptămână, iar Franța, fără câțiva jucători de bază (Benzema, Pogba, Kante) a avansat până în finala, atmosfera din fotbalul din Hexagon e, mai degrabă, tensionată. Iar la această situație contribuie și modul în care Benzema a ratat CM 2022. Pentru că s-a scris, în mod repetat, că atacantul ar fi fost apt de joc, după terminarea meciurilor din faza grupelor. Chiar și așa, selecționerul Didier Deschamps a refuzat să-l readucă în Qatar.

De aici, s-au născut tot felul de teorii, privind motivele excluderii lui Benzema de la națională. Potrivit gsp.ro însă, notițele secundului Guy Stephan, apărute în presa franceză, confirmă faptul că Benzema a ratat CM 2022 exclusiv din cauza situației sale medicale.

Din păcate, Karim Benzema e accidentat. Testele pe care le-a făcut confirmă accidentarea la coapsă. Ne va părăsi dimineața următoare, va merge la Madrid. Suntem triști pentru el, acest Campionat Mondial era unul dintre obiectivele sale. E o lovitură grea, având în vedere aura și talentul său, dar nu avem ce face“, ar fi scris Stephan în raportul său.

Și, totuși, varianta accidentării e respinsă de Karim Djaziri, impresarul lui Karim Benzema. Într-o postare pe Twitter, Djaziri a pus gaz pe foc: „La o săptămână după accidentare, Benzema a reluat antrenamentele, pentru ca 4 zile mai târziu să joace 30 de minute într-un amical pentru Real Madrid. Dar, în opinia lui Stephan, nu putea juca în Qatar! Continuați să mințiți, adevărul iese la iveală... Trebuie să publicați notițele medicului Le Gall, care nu a așteptat 2/3 zile să confirme diagnosticul. E o greșeală profesională, sau chiar mai rău din partea lui!“.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite