Câți bani au luat Bettyshor și Roxana ca să fie bătute măr de un bărbat. Reacțiile presei internaționale

0
Publicat:

Gala RXF (Real Xtreme Fighting), desfășurată în această săptămână în Capitală, a făcut nu numai înconjurul României, ci și al lumii, după ce două fete au fost puse să se bată în ring cu un luptător are cântărea cât amândouă.

Sorin Ion a dat cu sete în Roxana și Bettyshor. Foto RXF
Sorin Ion a dat cu sete în Roxana și Bettyshor. Foto RXF

Meciul a stârnit multe controverse, iar la final, atât Sorin Ion, poreclit ”Perversul de pe Târgu Ocna”, cât și cele două adversare, Bettyshor & Roxana Țuțu, au regretat decizia de a participa. Imaginile luptei în care bărbatul le-a snopit pe cele două, spre deliciul publicului și al comentatorilor, au ajuns rapid și în presa din străinătate.

Jurnaliștii de la Marca au notat: ”Luptă brutală și inegală între două femei și un bărbat. Perversul le-a învins pe adversarele lui, Bettyshor și Roxana Mihaela Țuțu, în 5 minute. Două femei și un bărbat au fost față în față într-o luptă MMA controversată, care a avut loc la Gala RFX 46, în România, și care a fost prezentată drept 'cea mai fierbinte și cea mai spectaculoasă'. Perversul de pe Târgu Ocna a fost brutal și le-a învins pe Bettishor și pe Roxana Mihaela Țuțu în 5 minute. Bettyshor este un influencer celebru, pe numele ei Beatrice Ungureanu. Roxana este o vedetă TV cunoscută după ce a participat la concursul 'Casa iubirii'", scrie Marca.

Și argentinienii au aflat de bătaia din România 

Meciul scandalos a ajuns și în presa argentiniană. Publicația Infobae a scris: "Scandal în Europa, după o luptă MMA între un bărbat și două femei. O companie din România a organizat un eveniment unic, în care această luptă a reprezentat unul dintre punctele de atracție ale serii. În controversatul eveniment organizat de RXF (Real Xtreme Fighting) a avut loc o luptă brutală între un bărbat și două femei, care a generat diverse opinii și a atras multe critici.

Lupta dintre Perversul de pe Târgu Ocna și Betthshor și Roxana Țuțu a început într-un mod șocant. Imediat după ce a bătut gongul, cele două femei au fost atacate de bărbat. Ele au primit multe lovituri din diferite poziții, în timp ce publicul din sală s-a arătat entuziasmat", au scris jurnaliștii de la Infobae.

Fetele, plătite cu câte 5.000 de euro

Cele două femei au fost convinse să intre în cușcă pentru această luptă inedită cu câte 5.000 de euro. Surse din industrie au dezvăluit pentru gsp.ro că pentru cele 5 minute în ring cu „Perversul de pe Târgu Ocna”, fiecare dintre cele două participante a încasat în jur de 1.000 de euro pe minut, conform unui contract acceptat și semnat înainte de partidă.

Bettyshor, luptătoare MMA, a declarat că nu se aștepta ca ”Perversul” să dea în ele ca în niște animale: ”Dacă era un alt bărbat, ne lua la mișto în ring. Ne dădea o pălmulță, mai fugea, mai râdea. Băi, Perversul a luat meciul în serios! El ne-a lovit cu sută la sută puterea lui. A fost agresiv! Agresivitatea asta... După meci, a plecat acasă! A lovit cu ură, tot ce-a făcut a făcut cu ură”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite