Spectacol grotesc la Polivalentă: femei lovite cu bestialitate de un sportiv. Reacția organizatorilor VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gala RXF desfășurată miercuri seara la Sala Polivalentă din București, a găzduit, pe lângă meciurile clasice de MMA, și o luptă greu de privit pentru unii. Spunem pentru unii, pentru că meciul dintre o bestie și două femei a fost savurat de public și de comentatorii partidei.

Adversare pentru Sorin Ion, alias Perversul de pe Târgu Ocna, au fost o luptătoare și o tânără care nu mai intrase niciodată într-un ring, conform gsp.ro. Cele două fete au primit zeci de pumni din partea bărbatului, spre amuzamentul comentatorilor, al organizatorilor și al celor prezenți în sală. Una dintre ele este o luptătoare profesionistă MMA, Beatrice Ungureanu, zisă Bettyshor. Cealaltă, Roxana Țuțu, este o fostă concurentă la reality show-ul „Casa iubirii” de la Kanal D, care nu intrase până miercuri seară niciodată într-un ring.

Publicul a urmărit meciul în picioare

Meciul a durat cinci minute, iar bărbatul a dat cu bestialitate în cele două femei. Ba chiar a oferit scene oribile, ținându-le de cap în timp ce le lovea. „Show total! Curajoase fetele. Au primit lovituri în plin și sunt curajoase. Toată Sala Polivalentă e în picioare!”, au spus comentatorii în timpul confruntării. „Aplauze! Mi s-a făcut pielea de găină. Nimeni nu va avea parte de susținere precum Perversul”, a mai spus unul dintre cei de la microfon.

Sorin Ion, în luptă cu cele două femei. Foto Facebook RFX
Sorin Ion, în luptă cu cele două femei. Foto Facebook RFX

Contactat de gsp.ro, Sebastian Vieru, organizatorul galelor RXF, a spus că „nu este nimic deplasat ca un bărbat să lupte împotriva unor femei. Este un show în care ele au decis să participe”. Acesta a precizat că succesul partidei îl face să meargă mai departe: „Vom avea o gală în curând cu lupte unu la unu, bărbați - femei. E un trend mondial în acest sens”. „Nu este nimic deplasat ca un bărbat să lupte împotriva unor femei. E un show. E un trend mondial. Noi le-am propus acest lucru, ele au acceptat. Nu suntem singurii care au astfel de evenimente”, a mai declarat Vieru.

Șeful federației de Kempo: „Cele două fete și-au asumat”

Amatto Zaharia, președintele Federației Române de Kempo (care nu are legătură cu acest eveniment), a văzut live lupta și a declarat: „Din punctul meu de vedere nu mi se pare corect, normal și moral să existe astfel meciuri, între femei și bărbați. Nu-mi place ca un bărbat să lovească o femeie și nu este absolut deloc normal. Nu este nimic ilegal în acest meci, dar nu este moral.

”Perversul” nu a avut milă de advarsare. captură TV
”Perversul” nu a avut milă de advarsare. captură TV

Nu agreez absolut deloc și nimănui nu-i place să vadă astfel de imagini. Cele două fete știau la ce participă, și-au dorit, solicitat și asumat. Până la urmă, este decizia organizatorilor să aibă loc un astfel de meci, așa cum există și pe plan internațional”, a mai spus el.

Ionuț Atodiresei: „Dacă fetele câștigau, nu le mai plângea nimeni de milă”

Un alt participant la eveniment a fost Ionuț „Pitbull” Atodiresei. „Mi se pare normal ce s-a întâmplat! Fetele au intrat acolo să lupte și știau unde se duc. E o gală de show și mi se pare ceva normal. Au avut contract, a fost decizia lor. Dacă fetele câștigau meciul ăsta cu Perversul, nu le mai plângea nimeni de milă. Că toată lumea râdea de ăla. Acum....”, a spus luptătorul peentru gsp.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite