Scandal în lumea MMA: Campionul Alin Chirilă, reținut după un incident șocant de răpire și violență

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campionul mondial de MMA, Alin Chirilă a fost reținut de poliție după ce ar fi răpit și bătut un bărbat din Galați loc pe 16 decembrie. în urma unui conflict familial.

Alin Chirilă a fost și concurent Survivor FOTO Arhivă
Alin Chirilă a fost și concurent Survivor FOTO Arhivă

Conform informațiilor disponibile, Chirilă, fost concurent Survivor, a intrat în locuința bărbatului și l-a răpit, după care l-a bătut în propria mașină timp de o oră. Motivul aparent al acestei acțiuni violente ar fi fost acela de a obține adresa unei persoane implicate într-un conflict cu fratele său, scrie Observator News.

După ce victima a fost supusă unui bătăi crunte, Chirilă a luat măsuri adiționale, impunându-i să se spele la o fântână pentru a nu murdări mașina sa.

Într-un act de intimidare extremă, bărbatul răpit a fost amenințat că, în cazul în care ar fi sunat la poliție, ar fi fost abandonat dezbrăcat într-o pădure.

Alin Chirilă a fost transportat la Galați din Timișoara, unde locuiește cu familia sa. Atât el, cât și fratele său au fost aduși la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor. În urma audierilor, magistrații au decis să îl rețină pe sportiv pentru 24 de ore. Acesta urmează să fie prezentat instanței cu propunerea de arestare pentru 30 de zile.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite